KOPRČAN DEAN BOMBAČ PO ZMAGI NAD PORTUGALSKO: "Žena mi je pisala, da povedem ekipo in poletim z njo"

Slovenija

Slovenski rokometaši so eni svojih najbolj pomembnih tekem na letošnjem evropskem prvenstvu pokazali, da so iz pravega testa. Po hudem boju je padla Portugalska, po zmagi so si zagotovili vsaj obračun za peto mesto konec tega tedna v Stockholmu, dosegljiv pa je tudi polfinale. Ob tem so si izborili nastop v kvalifikacijah za OI v Tokiu.

"To je lepo slišati, tega zares nisem vedel," je pristnim slovenskim poročevalcem iz Malmöja presenečeno dejal slovenski selektor Ljubomir Vranješ po vprašanju, da je skupaj s svojimi varovanci izpolnil primaren cilj. To je bil nastop na enem od aprilskih kvalifikacijskih turnirjev za poletne olimpijske igre v Tokiu.

"Vesel sem za igralce, to so si zares zaslužili, vseskozi so se borili in trudili za to, da si izborijo možnost za nov nastop na olimpijskih igrah," je dejal Vranješ.

"Po tekmi mi je padel kamen od srca," je takoj po tekmi dejal Bombač in dodal: "Pred tekmo sem dobil ogromno sporočil. Žena mi je napisala, da povedem ekipo in poletim z njo. Lepo je, ko veš, da nekdo misli nate in te spodbuja. Borili smo se za Slovenijo, pokazali smo pravi značaj. Pred prvenstvom sem govoril, da smo 'veliki fanti', kar smo dokazali. Pred dvema dnevoma smo bili na tleh, a smo se pobrali in pokazali svojo moč. Jaz še nisem pripravljen oditi domov, gremo v Stockholm, a ne na tekmo za peto mesto, temveč na polfinale."

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  22 .01. 2020 ob  10: 36
-2
Mu je pisala tudi naj izgubijo proti Mađarom?