Konec tedna v Kopru zaključek motoristične sezone

Koper

Vojkovo nabrežje v Kopru bo to soboto, 12. oktobra, prizorišče celodnevnega dogodka ob zaključku motoristične sezone 2013.

Ob tej priložnosti se bodo zvrstili številni dogodki in aktivnosti, postavljene bodo stojnice, organizirane delavnice varne vožnje in številne zabavne igre, predstavili se bodo moto klubi, ki se bodo z zastavami zapeljali po Vojkovem nabrežju, poskrbljeno pa bo tudi za gostinsko ponudbo.

Vojkovo nabrežje bo za promet povsem zaprto, in sicer od 8. do 24. ure.

Organizator dogodka, Goldwing klub Primorska, je želel s tem dogodkom oživeti tudi ta del starega mestnega jedra, ki je v zadnjih letih nekoliko pozabljen, predvsem pa združiti motoristične klube in motoriste Primorske, ki svoje enotne prireditve še nimajo.

Ob tej priložnosti bo Vojkovo nabrežje za promet povsem zaprto, in sicer od 8. do 24. ure zvečer, dostop bo omogočen samo prebivalcem Vojkovega nabrežja in okoliških ulic. Kljub temu Mestna občina Koper vse prebivalce tega dela starega mestnega jedra vljudno prosi za strpnost in razumevanje ter, če je le mogoče, naj ta dan svoja vozila parkirajo na dostopnih parkiriščih v bližini.

Komu na čast? |  12 .10. 2013 ob  10: 13
Kaj je malo parkirišč v Kopru,da morajo delat kažin v starem mestnem jedru in vznemirjat stanovalce s temi kažini?Se vidi da na naši občini nimajo vseh kakuši na mestu z našim županom vret!
DEŽUJE! |  12 .10. 2013 ob  10: 04
Da vas vidim koliko vas bo prišlo(500) iz vse Slovenije!
MIHA |  10 .10. 2013 ob  16: 31
Se vidimo
pravi motorist |  08 .10. 2013 ob  19: 24
Zaključek motoristične sezone za "ŠMINKERJE"!Za prave motoriste ni konec sezone za šminkrje pa me boli k...c!