KLJUB RAZLIKI V LETIH IMATA FANTASTIČNO SPOLNO ŽIVLJENJE: 61-letna babica in njen 24-letni soprog si želita otrok (VIDEO)

Svet

Popularni par s TikToka, 61-letna babica Cheryl McGregor in njen novi soprog, 24-letni Quran McCain, si želita otrok. To nameravata narediti s pomočjo nadomestne matere.

Spoznala sta se leta 2012, ko sta bila oba zaposlena v verigi hitre prehrane Dairy Queen. Quran je bil tedaj star samo 15 let.

V vmesnem času sta izgubila stike, ljubezen med njima pa se je rodila šele kasneje, ko sta se leta 2020 srečala v trgovini, kjer je Cheryl delala kot blagajničarka. Takoj se je zaiskrilo in pričela sta se dobivati. Lani sta se poročila, zdaj pa sta pripravljena, da naredita še korak naprej.

@oliver6060 We are ready to start a family ???? @kingqurannewpage #family #agegapcouple #husbandandwife ♬ umm.. yeah - andrew

Cheryl sicer že ima sedem otrok in 17 vnukov, vendar si želita svojih otrok. Poskusila sta zanositi, a sta se naposled odločila, da bosta to naredila s pomočjo nadomestne matere.

"Iščeva prijazno nadomestno mater, ki je pripravljena podpisati pogodbo, da z otrokom, po njegovem rojstvu, ne bo imela nič," sta dejala. Pri posvojitvi pa pravita, da iščeta otroka, ki bi bil mulat, da bi se počutil, "kot da sta ona njegova prava starša".

"Obe Cherylini hčerki sta že opravili histerektomijo, sicer bi bili oni najboljša opcija," je še dejal Quran.

Ker je Cherly precej starejša od Qurana, se zavedata, da bo moral v prihodnosti njunega otroka vzgajati sam. A kot pravita, sta na to pripravljena.

"Razumeva, da morda ne bom ves čas prisotna, a verjamem vanj. On bo odličen oče, je odgovorna odrasla oseba. Tudi naša družina močno podpira najino odločitev, čeprav so sprva oklevali zaradi istih razlogov. Vendar so vsi moji otroki to idejo sprejeli in zdaj s taščo skupaj snemava videe," je pojasnila Cheryl.

Par trdi, da je njuno spolno življenje fantastično in da je med njima veliko kemije, kljub temu, da je on mlajši od njenih otrok, ona pa le šest let mlajša od njegove babice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  23 .01. 2022 ob  20: 12
urška in janez, nenormalno
vseved |  23 .01. 2022 ob  16: 13
ma kje si ti bil ?
manemebasat |  23 .01. 2022 ob  13: 40
-3
Vceraj je bil organiziran GLOBALNI PROTEST proti ukrepom plandemije, miljoni smo bili na ulicah v tisocih mestih po celem svetu, vi pa objavljate take kretenizme? SRAM NAJ VAS BO, GOVEDO PODKUPLJENO!
Kush |  23 .01. 2022 ob  12: 31
Poslušaj ti kokodek glede na nickname sploh ne vem ce bi ti odgovoril ampak ker si ze vprasal ti odgovarjam z NE NI NORMALNO IN NI OK! Vsake take razlike v letih je mentalno bolano ali pa kaksna finančna zainteresiranost!!*
kokodek |  23 .01. 2022 ob  11: 58
-2
sprašujem dva mentalna bolnika tu spodaj, če ima tip 86 let , ženska 32let, pa je vse ok
Kush |  23 .01. 2022 ob  07: 04
Mentalni bolniki
Marko |  22 .01. 2022 ob  22: 59
bolano