KITAJEC S TREBUŠNJAKI POVZROČIL ELEKTRIČNI MRK: Kako mu je to uspelo? (VIDEO)

Svet

Nek moški na Kitajskem se je odločil krepiti svoje trebušne mišice na vrhu električnega stebra, s čimer je poskrbel ne le za precejšnjo osuplost mimoidočih, ampak tudi za obsežen izpad elektrike.

Moški je v nedeljo zvečer na obrobju mesta Chengdu na jugozahodu Kitajske splezal na vrh enega od električnih stebrov in tam delal trebušnjake. Zakaj točno se je odločil za ta podvig, ni znano.

Po poročanju kitajskih medijev, ki jih povzema francoska tiskovna agencija AFP, so ga od tam kmalu odpeljali policisti, a še pred tem je zaradi njega brez elektrike ostalo več deset tisoč gospodinjstev. Lokalno elektropodjetje je namreč iz varnostnih razlogov samo prekinilo oskrbo z elektriko. Na prizorišče so sicer poleg policije prihitele tudi druge nujne službe, med njimi reševalci.

Na kitajski različici Twitterja, imenovani Weibo, je kmalu zatem zakrožil videoposnetek, na katerem je videti moškega, kako visi s približno deset metrov visokega stebra in dela trebušnjake. Dogodek je postal vroča tema na kitajskih družbenih omrežjih, kitajski državni mediji pa so javnost hitro posvarili, naj se ne zgleduje po njemu, saj je takšno početje zelo nevarno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  23 .02. 2021 ob  16: 32
Vsekakor druzbeni lock down oz.policijska ura vpliva na dusevno zdravje pri ljudeh,najsibo nezadovoljstvo.. neuresnicene zelje.. visoka pricakovanja..ali pa en in isti radijski program ustvarja pri ljudeh visoko napetost katera se odraza v pestrih barvah nasega vsakdana.
Morda bi kdo pomislu da postaja privlacen delamarisov dimnik kjer bi lahko masturbiral,kot je bilo v prejsnjem clanku objavljeno da ob prihodu v trst je zvezda pornhuba stopila na balkon in z svojimi slikami povecala svojo popularnost in gledanost.
Pa vendar se postavlja vprasanje ali je razlika v tem kateremu spolu pripada tvoj organ in morda ali bi bilo dobro da ob polnoletnosti pustimo otroku da se sam odloci