"KER GA NE MOREŠ OBDRŽATI V HLAČAH, TI BOM POMAGALA": Tako se je možu maščevala prevarana in jezna tiktokerka (VIDEO)

Svet

Avtorica in "življenjska trenerka" Andrea Owen, ki večinoma deli nasvete o ljubezenskih odnosih, je nedavno z javnostjo delila tudi svojo grenko izkušnjo. Že leta 2006 je, kot pravi, izvedela, da jo je takratni mož sedem mesecev varal s sosedo, ki je z njim tudi zanosila.

"Najhuje je bilo vedeti, da je toliko časa preživel z žensko, ki je živela le nekaj metrov stran. Takrat sem se v besu odločila, da se bom maščevala," pravi Ownova.

Vzela je škarje in možu razrezala spodnje perilo ter vse hlače. "Naredila sem mu luknjo prav v vseh hlačkah in hlačah, ki jih je imel," je še povedala.

Pred tem mu je, kot pravi, napisala sporočilo, ki ga je pustila poleg uničenih oblačil. "Ker ga ne moreš obdržati v hlačah, ti bom pomagala," je zapisala v sporočilu in s svojo zgodbo spodbudila druge ženske na TikToku, da so delile podobne izkušnje.

Ownova na svojem profilu TikToku odgovarja na vprašanja moških in žensk o toksičnih odnosih, pomembnosti komunikacije in svetuje, kako se spoprijeti z bolečim razpadom zveze ali ločitvijo.

@heyandreaowen

Reply to @kevadenee Gaslighting at its finest. ##authorsoftiktok ##narcrecovery ##narcissistsurvivor ##divorcedwomen ##mentalbreakdown

♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) - DMC Maxx Flash

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  15 .07. 2021 ob  17: 01
očitno ni doma dobil kar je iskal in je našel pri sosedi---pravilno....kaj pa si jo šparala kot da je zlata