KDO JE NAJVEČJA 'STRUPENJAČA'? To so najzlobnejše stvari, ki jih počnejo zodiakalni znaki

Trendi

Nekateri horoskopski znaki so enostavno brez obzira do soljudi, drugi pa jim želijo škodovati. Čisto vsak v sebi skriva tudi najtemačnejša čustva, ki ga lahko vodijo v zlobno in surovo obnašanje, če to prizna ali ne. Večkrat beremo o najboljših lastnostih astroloških znamenj, a tokrat bomo obrnili ploščo in pogledali, katere so njihove najbolj strupene lastnosti.

Oven je znan po tem, da na najbolj brezsrčen način prekine zvezo. Odide brez razlage in ko se razide, ne pusti drugi strani, da bi se branila. Enostavno nima potrpljenja, da bi poslušal njeno plat zgodbe.

Biki enostavno ne morejo ostati zvesti in ko se prebudi njihov seksualni nagon, mu sledijo. Sami sebi opravičujejo svoje početje in pričakujejo, da ga bo partner sprejel, ne glede na vse.

Dvojčki so predrzni pri zavajanju. Zlahka bodo pridobili vaše zaupanje, a ne bodo držali obljube. Če so se naveličali vaše družbe, lahko krvavite od bolečine, a bodo šli le mimo vas.

Raki ne znajo oprostiti in pozabiti. Lahko jih prosite, da sprejmejo vaše opravičilo za še tako majhno stvar, a ko se odločijo, da tega ne bodo storili, se lahko obrišete pod nosom. Odšli bodo in vas pustili, da se do konca življenja sprašujete, kje ste ga polomili. Kruto!

Levova zloba je impulzivna. Iz čistega miru vam lahko vrže najhujšo žalitev v obraz. Pri tem pogosto pretirava in postane nasilen do te mere, da se začnete bati za svoje življenje. Lev je najzlobnejši med vsemi znaki in uživa, ko to razkazuje!

Soočite se s tem, da vas Devica že sovraži, tudi če niste naredili še ničesar 'narobe'. Ko so same soočene s svojim sovraštvom do nekoga, zlobno eksplodirajo in začnejo očitati vsako najmanjšo stvar. Device ne prenašajo tistih, ki sovražijo vse, a so same prav take.

Tehtnica je lažnivka zodiaka in ne more zdržati brez laganja. Lahko vas gleda v oči in vam brez težav laže v obraz, samo da bi se izognila konfliktu.

Škorpijoni so despotski poveljniki, ki želijo imeti nadzor nad vsem in so pri tem zelo nepremišljeni. Škorpijoni verjamejo, da imajo vedno prav in ko vstopijo v vaše življenje, ne obupajo, dokler ne začnete živeti tako, kot so si zamislili. Ali vas držijo pod nadzorom ali pa boste drago plačali ceno svoje svobode.

Strelec je sposoben neopisljive hladnokrvnosti. Nihče ni čustveno hladnejši od njega. Ko vas odreže iz življenja, zanj ne obstajate več! Nima potrpljenja za druge in ljudje, ki jih je na novo spoznal, mu hitro postanejo dolgočasni.

Redki so prepiri s Kozorogi, pri katerih boste imeli vi zadnjo besedo. To zodiakalno znamenje uporablja svoje besede kot orožje, zato vam bo napisal pismo, polno žalitev. Če boste ob njegovih besedah jokali, bo presrečen.

Vodnarji so naravni prevaranti in lažnivci. Lahko vam brez vesti lažejo, kradejo denar, izigravajo vaša čustva ter vas na koncu pustijo same kot pse.

Ribe 'slovijo' po svojem narcizmu. Imajo toliko čustvenih bremen, da nimajo časa ali potrpljenja za druge. Tudi kot prijateljice nerade poslušajo, a želijo, da vi poslušate vse, kar imajo za povedati. Ribe nikoli ne bodo ljubile nikogar toliko, kot ljubijo sebe.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija