KANDIDATURO VLOŽIL TUDI ROBERT FAKIN: "Stanje poznam, poznam pa tudi pot do izboljšanja" (FOTO)

Piran

V sredo, 19. oktobra, je kandidaturo za neodvisnega župana Občine Piran vložil tudi Robert Fakin. Podpise podpore občank in občanov je oddal v spremstvu članov Liste Roberta Fakina, na kateri so predstavniki vseh krajevnih skupnosti in ljudje, ki prihajajo iz zelo raznolikih poklicev. Fakin verjame v ljudi in pravi, da ve, kako piransko občino pripeljati na pot razvoja.

"Ljudem je potrebno vrniti občutek, da občino vodijo ljudje, ki vedo, kaj počnejo in to zagovarjajo z argumenti," je ob vložitvi kandidature za župana Občine Piran povedal Robert Fakin, ki se na lokalnih volitvah poteguje za župana kot neodvisni kandidat z Listo Roberta Fakina.

"Zame je pravi sogovornik tisti, ki drži obljube, ki mu je mar za razvoj in ki dela," pove dolgoletni direktor Agrarie. Ta je bila ob njegovem nastopu vodenja v zelo slabem stanju, a so z ekipo sodelavcev stanje sanirali in podjetje z dolgoletno tradicijo ponovno zagnali, so spomnili v sporočilu za javnost. 

Kot župan želi ustvariti dobro vzdušje med zaposlenimi v občinski upravi in enotnost kolektiva: "Ustvariti je potrebno tako vzdušje, kjer se bo vsak ukvarjal le s svojim delom in le-to bo pravilno razdeljeno, nadzorovano in vrednoteno. In za to ne potrebujem časa, da bi se učil, saj stanje poznam, poznam pa tudi pot do izboljšanja." Dodaja tudi, da prisega na povezovanje in komunikacijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija