KAKO BODO V PLANICI REŠEVALI ŠPORT IN TURIZEM: Na ogled SP brezplačno, a ne vsi

Slovenija

V nedeljo se bo pod Poncami končalo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki je v Planico doslej privabilo precej manj gledalcev od napovedi. Tudi zato so se organizatorji odločili, da od 1. marca skupaj z občino Kranjska Gora ponudijo lokalnemu prebivalstvu brezplačne vstopnice. Konec tedna sledi vrhunec s posamično ter ekipno tekmo skakalcev.

Vsi občani Kranjske Gore lahko tako na blagajni na vstopni točki prevzamejo brezplačne vstopnice. Kot so sporočili na občinski spletni strani, občina Kranjska Gora za vse občane občine od 1. marca dalje zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem prvenstva.

Lokalno prebivalstvo lahko vstopnice dvigne z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v občini Kranjska Gora, na blagajni na vstopni točki na Ledinah v Ratečah (pred vstopom na prizorišče v Planici) vsak dan od 9.30 dalje.

"Obenem se organizator zahvaljuje občankam in občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga imate do organizacije tega dogodka," so še zapisali na kranjskogorski občinski spletni strani.

Konec tedna za današnjo (17.30) posamično tekmo skakalcev, kvalifikacije je dobil domači junak Timi Zajc, ter nato sobotno ekipno preizkušnjo ob 16.30 v dolini pod Poncami po besedah prirediteljev pričakujejo nekoliko večji obisk.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija