KAJ DJOKOVIĆ NOSI NA PRSIH? Vse izveste v intervjuju s strunjanskim podjetnikom (FOTO, VIDEO)

Piran

Pogovor z Mladenom Knezom iz Strunjana, ki je prevzel distribucijo Taopatch® v nekaterih državah Srednje in Vzhodne Evrope, odpira vpogled v napredno medicinsko tehnologijo. Taopatch®, patentirana nanotehnološka naprava, je postala prava senzacija, ki prinaša številne koristi za zdravje. Med številnimi uporabniki, ki so odkrili prednosti te naprave, je tudi svetovno znani teniški šampion, Novak Djoković. V nadaljevanju izveste, kako naprava deluje in še več.

Kaj je Taopatch®?

Taopatch® je patentirana nanotehnološka naprava, medicinski pripomoček registriran v EU, ki zajame toploto vašega telesa, jo spremeni v svetlobo in proizvedene svetlobne fotone pošlje v živčni sistem.

Kako se je rodila ideja za to inovacijo?

Dr. Fabio Fontana je idejo razvil zaradi zavedanja elektromagnetnega onesnaženja in lastnih potreb po terapiji, potem ko je doživel hudo prometno nesrečo. Z željo po izboljšanju lastnega zdravja se je začel ukvarjati z raziskavami in je prišel do koncepta Taopatch®.

Kakšno je zanimanje za Taopatch® pri nas? Kdo ga uporablja?

Taopatch® se v Evropi uporablja predvsem v medicini. Zdravniki, terapevti in zdravstveni delavci ga uporabljajo v več kot 2.800 pooblaščenih klinikah. Uporaba se širi tudi med širšo populacijo, saj Taopatch® ponujamo skupaj z videom za nameščanje.

Kako deluje Taopatch® in kakšen učinek ima na telo?

Naprava vsebuje nanokristale, ki zajamejo telesno toploto in jo pretvorijo v svetlobne impulze. Ti impulzi stimulirajo centralni živčni sistem in izboljšajo komunikacijo z ostalimi deli telesa. Taopatch® deluje na proprioceptivni sistem, kar izboljšuje držo in gibanje telesa.

Komu je Taopatch® namenjen?

Taopatch® je koristen za vsakogar, od športnikov do bolnikov. Uporabljajo ga tudi na štirinožnih prijateljih. Za najboljše rezultate pa je priporočljivo, da ga namesti usposobljen zdravnik.

Kako dolgo traja učinek Taopatch®? Si ga lahko namestimo sami?

Polna učinkovitost naprave traja tri leta, nato pa se postopoma zmanjšuje. Taopatch® si lahko namestimo sami s pomočjo videoposnetka za nameščanje, vendar pri resnejših težavah priporočamo pomoč strokovnjaka.

Kako je Novak Djoković izvedel za Taopatch®?

Novak Djoković je Taopatch® prejel kot darilo. Podjetje Tao Technologies nima nobene pogodbe ali dogovora z njim.

Kdo izdeluje Taopatch® in kako je dostopen?

Taopatch® izdeluje Tao Technologies blizu Benetk. Naprava je dostopna pri pooblaščenih zdravstvenih delavcih in preko spletne strani www.taopatch.si

Povejte nam kaj več o sebi.

Mladen Knez iz Strunjana je podjetnik od leta 1990. Poleg distribucije Taopatch® se ukvarja s turističnim vodenjem po lepotah Strunjana, gojenjem oljk, kakijev in artičok ter z lastnim podjetniškim delovanjem.