IZ "BUNKERJA" V ARRIGONI: V Izolo se vrača BunkerFest

Izola

Mladina iz zakloniščnega prostora "Bunker" v Jagodju se na glasbene odre letnega kina Arrigoni v Izoli ponovno vrača v petek, 9. septembra, s III. Open Air festivalom, ki bo tudi letos postregel z veliko raznolike glasbe iz domačih krajev ter tujine.

BunkerFest Izola 2016 bo presenetil z resnično pestrim glasbenim repertoarjem kot tudi s kopico domačih in tujih glasbenih imen, ki bodo s svojo širino in raznolikostjo zagotovo zadovoljili prav vse apetite. Prav tako kot v preteklih dveh edicijah festivala bodo tudi letos na odru predstavili mlade glasbene skupine, ki si šele utirajo svojo glasbeno pot. Na odru se bodo tako zvrstili mladci iz skupine Su-shine iz bližnjega zaklonišča "Bunkerja" in Wrong Generation, pozivu pa so se odzvali tudi glasbeniki iz hrvaškega Umaga, ki slišijo na ime Manntra in novosadski glasbeniki Pero Deformero ter italijanska glasbena zasedba Moonchild, ki bodo večer popestrili s preigravanjem hitov legendarnih Iron Maiden. Za vrhunec letošnjega BunkerFesta bodo poskrbeli stari znanci slovenske glasbene scene Elvis Jackson. Za kulinarične specialitete bo letos poskrbela ekipa Srebrne žlice, ki je prav tako del družine podzemlja, pred vhodom pa vas bo tradicionalno sprejel Rompiškatole AJK in vas primerno ogrel za nadaljevanje večera.

Pod dogodek sta se tudi tokrat podpisala Kulturno društvo Bunker 1981 in Center za kulturo, šport in prireditve Izola, katerih želja je spodbuditi poslušanje v živo igrane glasbe in povečati obisk koncertnih dogodkov. Želijo si namreč, na tem pa tudi delajo, da Izola in Obala nasploh dobita velik ter odmeven glasbeni festival, ki bo v javnosti prepoznaven predvsem po kakovostni glasbi, sočasno pa bo podpiral mlade glasbenike na začetku njihove poti.

Karte za najbolj divjo zabavo na Obali je možno kupiti na vseh prodajnih mestih Eventim po Sloveniji in tujini, zanjo boste odšteli 12 evrov.

Deli novico:

SoVraG |  07 .09. 2016 ob  12: 26
Mirko: Nic vec in nic manj drog kot na vsaki prireditvi. Verjetno man kot vsak vikend v tusu.
Mirko |  07 .09. 2016 ob  11: 14
Upam da bo za varnost poskrbljeno. Pa da nebo veliko alkohola in jointov , med obiskovalci je velik ostotek mladoletnih,ljudi.
SoVraG |  07 .09. 2016 ob  10: 15
jusuf: Nestoj streljat bale, sem bil ze na Bunkerfestu in nesteto drugih koncertov v Izoli in nikoli nisem videl nasilja.