IMATE ODLIČNO PODJETNIŠKO IDEJO, KI JO ŽELITE URESNIČITI? Natečaj Slovenska Istra čaka na vas do konca meseca

Koper

Natečaj Slovenska Istra, v okviru katerega iščejo najboljši podjetniški projekt ali produkt na območju LAS Istre, je podaljšan do konca tega meseca.

Natečaj Slovenska Istra – natečaj za najboljši podjetniški projekt ali produkt na območju LAS Istre poteka v okviru projekta PROMO ISTRA ter je namenjen doprinosu razvoja in nadgradnje najboljših podjetniških projektov in produktov.

Znotraj območja LAS Istra iščejo najbolj inovativne ideje, predvsem s področij zelenega gospodarstva in socialnega podjetništva. Izmed vseh prijav na natečaj, ki je podaljšan do konca tega meseca, bodo izbrali deset finalistov, ki bodo nato deležni pomoči pri promociji in marketingu, vključenih pa je tudi preko 500 ur podjetniških svetovanj.

Kot nam je že pred časom pojasnil Blaž Čeklić, direktor podjetniškega in kariernega inkubatorja OX Istra, bo natečaj pomembno prispeval k boljši prepoznavnosti in razvojni viziji Slovenske Istre, spodbujal pa bo tudi tržno povezovanje lokalnih proizvajalcev in ponudnikov.


Partnerji pri projektu: NGN MEDIA, MEDIJSKA AGENCIJA d. o. o. , TOVARNA SANJ, MEDIJSKA AGENCIJA d. o. o. in OX ISTRA PODJETNIŠKI IN KARIERNI INKUBATOR  d. o. o.

Projekt je sofinanciran s strani LAS Istra, Središča Rotunda in Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  18 .08. 2022 ob  12: 56
Blaz Ceklic prisel po vezah in poznanstvih na to delovno mesto. Sebe in tistega, ki ga placuje sramoti.
Idejo in vizijo in takt vsej zadevi mora dajati on ... za imeti pronicljivost kako bo zgledal nas kraj v ekokomskem smislu v prihodnje pa je potrebno imeti mozak in jajca....
Drzava je polna takih prisklednikov, ki ce jutri zginejo bo enako vse delovalo, pravzaprav se boljse !!!