HUJŠA PROMETNA NESREČA V SEŽANI: Zbil peški na prehodu za pešce

Kronika

Včeraj ob 16.20 se je na Partizanski cesti v Sežani zgodila prometna nesreča. Voznika avtomobila je zaslepilo sonce, zato je spregledal peški na prehodu za pešce in trčil vanju.

Fotografija je simbolična.

67-letna peška iz Sežane je bila v trčenju huje poškodovana, 15-letnica pa je utrpela lažje poškodbe. Obe so odpeljali v SB Izola. 49-letnega državljana Italije bodo policisti zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti kazensko ovadili.

Ob 17.40 je na regionalni cesti med Divačo in Senožečami pri naselju Gabrče 40-letni voznik tovornega vozila pravilno prehiteval voznico osebnega avtomobila, v tem pa je ta zavila levo proti stranski poti. Po trčenju se je tovorno vozilo prevrnilo. 27-letni povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.


V Dvorih so ob 18. uri ustavili 36-letnika in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Pokazal je rezultat 0,66 mg/l. Vozniku sledi obdolžilni predlog.

Opolnoči je v Postojni razgrajal in kričal 44-letni moški. Ker s kršitvami ni prenehal, so mu policisti odredili pridržanje in mu za več kršitev izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 112 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije. Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali tudi 41 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija