GROZLJIVO: Mati otroka zaklenila v hišo in jo zažgala

Kronika

Tragična vest prihaja iz Rusije. 28-letna mama je namerno zažgala hišo, v kateri sta bila 4-letni sin in hčerka, stara komaj leto dni.

Fotografija je simbolična.  

Mati je po hiši polila bencin in ga zažgala. Vrata hiše, v kateri je notri pustila svoja otroka, je zaklenila in od zunaj opazovala gorečo hišo, piše The Sun. 4-letni deček je v požaru zgorel, enoletno deklico pa je rešil sosed, a je v kritičnem stanju.

Mati naj bi svoja otroka želela ubiti, ker ji je mož nasprotoval, da ju pošlje v sirotišnico. Policiji naj bi dejala, da se je naveličala otrok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  24 .04. 2019 ob  00: 31
Izvedli so studijo na podrocju kaj ljudje radi berejo in ker se vsesplosno uporablja metodo strahu zato da se privlece bralcevo pozornost in ohrani obtok,so opazili da na dolgi rok prihaja do zavracanja tovrstnih vsebin celo izogibanja,ker bralcu pozroca neprijetnost.
Podobno kot ce bi imel panicarja v druzbi,ki bi vsem skakal po zivcih.Dober primer so slovenske novice, ki so postale tarca posmeha.
Velika podobnost je z svetom glasbene industrije, svoji najljubsi skladbi povecas glasnost,ostalim pa prav tolko da ne slisis zvok motorja ko se peljes z avtomobilom v sluzbo