GROZLJIVKA V ITALIJANSKEM MESTU: 40-letni Slovenec do smrti zbrcal mačko (VIDEO)

Kronika

40-letnega slovenskega državljana, ki je do smrti zbrcal mačko v starem mestnem jedru italijanskega mesta Lecce, so izgnali z italijanskega ozemlja, poroča La Stampa.

Po ukazu prefekta mesta in tamkajšnjega policijskega komisarja, ki ga je potrdilo tudi civilno sodišče v Lecceju, ima moški prepoved vstopa v Italijo nadaljnjih pet let.

40-letnika so sicer posnele videonadzorne kamere v starem mestnem jedru, ko je lovil in nato do smrti zbrcal mačko. Posnetek je postal viralen in na spletu doživel val ogorčenja. Mučitelja so po pisanju medija v preteklosti policisti že obravnavali zaradi napada na zdravnike in medicinske sestre na tamkajšnjem psihiatričnem oddelku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  01 .04. 2022 ob  13: 21
Kot prvo mačka ni poginila, saj je predsednik Draghi objavil, da je mačka preživela in da so tujca že izgnali iz države. Sicer za takšna dejanja podpiram Italijo, da mu je dala izgon. Enaki vatli bi morali bit v Sloveniji!
pinkopalinko |  31 .03. 2022 ob  14: 02
Očitno v Italiji za izgon ni dovolj, da napadeš zdravnike in sestre v bolnici, ampak se moraš spraviti na mačka. Potem pa gre ekspresno.