EPIDEMIJA NI USTAVILA STRASTNIH TEKAČEV: Istrski maraton bo izveden tudi letos!

Koper

Če ste mislili, da bo zaradi epidemije odpadel tudi tradicionalni Istrski maraton, ste se zmotili. Čeprav v nekoliko drugačni obliki, poteka. In še vedno se lahko nanj prijavite!

Epidemija ni ustavila strastnih tekačev, tudi letos bodo namreč obeležili tradicionalni istrski praznik. Ekipa Istrskega maratona sporoča, da so prijave odprte, teči pa bo mogoče ves mesec.

Na spletni povezavi so objavljene trase vseh sedmih maratonov, tekači pa si lahko izberejo tudi svojo, morda najljubšo tekaško pot.

Letošnja novost pa je tudi aplikacija Virtualni Istrski maraton, prek katere se lahko prijavite, oddate svoj rezultat, naložite svojo fotografijo in še več.

Kot kaže, se jih je za sodelovanje odločilo že kar nekaj, večina pa jih na družbenih omrežjih pridno deli tudi fotografije. Nekaj tekaških utrinkov je ekipa Istrskega maratona že delila na Facebooku oziroma Instagramu.

Objavil/a Istrski maraton, Slovenija dne Četrtek, 08. april 2021

"Ni ga Istrskega maratona brez odlične glasbe," so še zapisali snovalci projekta. Za vse tekače so namreč pripravili tudi enourno playlisto s pesmimi lokalnih izvajalcev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  09 .04. 2021 ob  14: 34
in kdaj bo ta maraton?