BURNO DOGAJANJE NA UKMARJEVEM TRGU: V pretep so se vmešali starši, mati zbrcala in udarila moškega

Kronika

V nedeljo ob 2. uri so policisti na Ukmarjevem trgu v Kopru obravnavali kršitev javnega reda in miru. Najprej sta se stepla dva fanta, v kar so posegli starši. Mati enega od njih je enega moškega zbrcala in udarila. Policist jo je prijel, v tem pa je nanj skočil 46-letnik iz Kopra, policista prijel za roko, mu zagrozil  in mu nameraval preprečiti uradno dejanje. Po posredovanju drugega policista so ga umaknili in mu odredili pridržanje. Sledi mu kazenska ovadba.

V soboto ob 3.50 so imeli v portoroškem lokalu težave z gostoma. 41-letnik iz Postojne je najprej zapeljal z vozilom na pločnik. Varnostniki so imeli takoj za tem v postopku dve osebi iz tega vozila, ki sta kršili javni red, opozoril in ukazov varnostnikov pa nista upoštevali. Oba so zadržali do prihoda policistov. Eden od njiju, iz okolice Postojne, je preklinjal, kričal, zmerjal in vznemirjal goste lokala. Policisti so mu odvzeli prostost, saj se ni pomiril niti po njihovem prihodu na kraj, in izdali plačilni nalog. Voznika pa so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,70 mg/l, poleg tega nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, voznika pa prav tako pridržali. Sledi mu obdolžilni predlog.

Prometne nesreče

V petek popoldan je motorist na Vanganelski cesti v Kopru trčil v tovorno vozilo in odpeljal. Policisti so izsledili 15-letnika. Ugotovili so, da je vozil iz Vanganela proti Kopru, kjer je v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad mopedom in padel, pri tem pa je moped drsel naprej in trčil v tovorno vozilo. Pri padcu se je lažje poškodoval, vendar je odklonil zdravniško pomoč. Vozilo so mu zasegli. Glede na ugotovitve sledi ustrezen ukrep.

V petek nekaj pred polnoči je Ljubljančanka v Portorožu vozila kolo po pločniku od Pirana proti Portorožu in pri tržnici iz neznanega razloga padla na parkirano vozilo Audi A4. Kolesarki je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,92 mg/l. Izdali so ji plačilni nalog.

V soboto ob 21.12 se je v Kopru, pri starih zaporih, zgodila prometna nesreča. 14-letnica s Škofij je s skuterjem (25 km/h) pripeljala s stranske ceste in ni ustavila pri znaku 'stop', s tem pa je izsilila prednost 35-letni voznici osebnega avtomobila iz Kopra. 15-letna sopotnica na skuterju je z nogo zadela v odbijač avtomobila in si pri tem zlomila golenico.

Kraje

V Izoli je neznana ženska v petek pozvonila na vrata stanovanja in lastnico prepričala, da je zadela nagradno masažo. V kuhinji jo je masirala približno 5 minut, druga neznanka pa je v tem času iz spalnice ukradla 200 evrov in več kosov zlatnine. Zatem sta obe zapustili stanovanje.

V petek ob 20.10 je policiste poklical voznik taksija in povedal, da sta se mimo njegovega vozila, medtem ko je štel denar, pripeljala dva mlajša, pobrita fanta na skuterju (brez čelade), mu pobrala denar, zatem pa pobegnila proti Ankaranu.

V soboto ponoči je nekdo v Portorožu na Letoviški s hodnika odtujil zaklenjeni kolesi znamke KTM, tip ELOPEAK M29, črno oranžne barve, stari tri leta. S tem je oškodoval državljana Avstrije za 4000 evrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
MarjoSziPuć |  15 .07. 2019 ob  22: 53
današnja mularija... bi se mlatili, na koncu pa mora mamica posredovat in ga reševat... ke sramota :)))
ManofSteel |  15 .07. 2019 ob  14: 09
Kaj ga folku pere v glavi...zmagala masažo hahahajajaja