BRAVO PUNCE, RES NI KONEC! Poglejte, kaj so dijakinje izolske srednje šole ustvarile skupaj! (VIDEO)

Izola

Izpod prstov in glasov dijakinj Srednje šole Izola je nastal prav poseben projekt. Dekleta s smeri predšolska vzgoja so združile moči, staknile glave in se pod mentorstvom profesorice Gabrijele Kukovec Pribac podpisale pod projekt, ki je luč sveta ugledal danes.

"Profesorica je, ko smo imeli pouk na daljavo opazila, da nam grozno vpada motivacija," pojasnjuje ena izmed dijakinj."Ker je želela to spremeniti, nas je vprašala, ali smo pripravljene vstopiti v en projekt. To smo takrat tudi storile, potem pa smo ugotovile, da nismo edine, ki smo izgubljale motivacijo. Je še veliko drugih otrok, dijakov in študentov, katerim je v tem časih primanjkuje," je opisala.

"Tako smo prišle na idejo, da bi lahko ustvarile nekaj, s čimer bi jim motivacijo povrnile. Nastal je videospot," je pojasnila ena izmed sodelujočih.

"Šli smo k producentu, ki nam je pomagal izbrati pesem, iz katere smo vzele melodijo, sošolka pa je napisala besedilo pesmi. To govori o tem, da nikoli ne obupajmo in vedno dvignimo glavo. To smo skušale predstaviti tudi v videospotu, tako da smo uporabile dejavnosti, s katerimi se lahko srečujemo vsak dan: šport, glasba in knjiga," pojasnjuje. V videospotu je sodelovala tudi najmlajša generacija iz društva tabornikov Rod jadranskih stražarjev Izola.

Poleg njih pa se jim je pridružilo tudi nekaj znanih obrazov. "Pomagali so nam, in ob tem se jim tudi zelo zahvaljujemo, Tomaž Klepač, Igor Štamulak in Jan Gorela," še pove.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija