BOŽIČKI NA MOTORJIH RAZVESELILI OBALO: "Odziv na božičkovo vožnjo je vedno izjemen" (VIDEO)

Koper

So vas minulo nedeljo na Obali presenetili Božički na motorjih? Tudi letos so se namreč ljubitelji Tomosovih motorjev iz društva Baril Riders s prijatelji zapeljali po obalnih cestah in v božični opravi razveselili mlade in stare.

Približno 55 motorjev z Božički za krmilom se je v nedeljo s Šmarske ceste odpravilo na pot po Obali. Zapeljali so se čez Portorož in Izolo, vse do Kopra, kjer so se ustavili na ploščadi ob nekdanji stavbi luške kapitanije, kjer jih je pozdravila množica ljudi. "V trenutku se je okrog nas zbralo približno sto ljudi. Odziv na božičkovo vožnjo je vedno izjemen," je zadovoljna Živa iz društva Baril Riders.

pravkar so sli Bozicki na Tomosih mimo Strunjana????????????????

Objavil/a Strunjan dne Nedelja, 19. december 2021

Letos so se Božički z okrašenimi motorji po Obali zapeljali že sedmič zapovrstjo. 14 članom društva Baril Riders so se pridružili še prijatelji iz društev Tomos Obala in Tomos Škofije. "Namen vožnje je, da razveselimo ljudi," pravijo Baril Ridersi, ki tudi tokrat niso pozabili na dobrodelnost. Poleg hrane in drugih potrebščin, ki so jih že poklonili ljudem v stiski, bodo humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki po novem letu donirali še izkupiček licitacije njihovega podpisanega Tomosovega koledarja za leto 2022, ki ga poleg starodobnih Tomosovih motorjev krasijo tudi mična dekleta.

Društvo, ki se predvsem rado druži, ob tem pa motorje povrne v prvotno stanje, bo v prihodnjem letu praznovalo 15 let obstoja. "Potrudili se bomo, da bodo naši dogodki še boljši in številčnejši," so še dodali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  21 .12. 2021 ob  11: 01
Bozicki grejo en krog in pol gasa v rifiugo bar na dve pivi,ce niste prinesli nobenih daril bi lahko vsaj konfete metali :-)