APPLE PREDSTAVIL NOVI iPHONE: Zanj boste odšteli več kot polovico manj kot doslej (VIDEO)

Trendi

Ameriški tehnološki velikan Apple je danes predstavil nov model pametnega telefona iphone. Posodobljeni iphone SE je v prvi vrsti namenjen tistim, ki jim je iphone sicer predrag, saj bo cena osnovnega modela 399 dolarjev (366 evrov) oz. več kot za polovico manj od paradnih modelov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kot so navedli pri Applu, je bila prva generacija modela iphone SE med kupci zelo priljubljena, saj so cenili njegovo majhnost, zmogljivost in cenovno dostopnost. Tega recepta so se držali tudi pri izdelavi druge generacije, so dodali. Po podatkih z Applove spletne strani bo imel novi iphone 4,7-palčni zaslon visoke ločljivosti, proizvajalec pa izpostavlja tudi njegovo kamero, ki predstavlja najboljši snemalni sistem z eno kamero pri iphonu doslej. Kupci bodo lahko izbirali med črno, belo in rdečo barvo ohišja.

Tako kot paradna modela 11 in 11 pro ima tudi novi SE vgrajen procesor A13 bionic, ki ga Apple izpostavlja kot najhitreje delujoči procesor v pametnem telefonu doslej. Naprava bo po navedbah AFP na voljo od petka. Kdaj bo prišla v Slovenijo, še ni znano.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija