AGRARIA ZELO ZADOVOLJNA Z ODZIVOM LJUDI: V enem tednu so 'na daljavo' napolnili že prek 1000 vozičkov!

Koper

V Kmetijski zadrugi (KZ) Agraria Koper so v luči trenutnih razmer in ukrepov za zajezitev novega koronavirusa svojim kupcem že pred časom omogočili nakupovanje na daljavo. Klasičen način nakupovanja je še vedno možen, vse več ljudi pa se navdušuje nad naročanjem 'špeže' preko telefona ali elektronske pošte, so sporočili iz zadruge.

"Dnevno smo deležni pohval, vezanih na nov način prodaje, saj je prilagojen sedanjim razmeram. Ljudje so izredno zadovoljni, saj prevzamejo blago zunaj in niso v neposrednem stiku s prodajalkami, kakor tudi ne z drugimi kupci. S tem je manjša možnost okužbe za stranke ter prav tako za zaposlene," je pojasnil direktor KZ Agraria Koper Robert Fakin.

Kako so se v KZ Agraria prilagodili nakupovanju na daljavo? "Nov način prodaje zahteva logično dodatno angažiranje zaposlenih. V ta namen smo dodali deset ljudi, ki po naročilu kupca zbirajo artikle, komunicirajo s strankami ter na koncu izročijo poln voziček naročniku," nadaljuje Fakin.

Kakšen je odziv kupcev? "V enem tednu, odkar poslujemo na nov način, smo napolnili že preko 1000 vozičkov. Presenetila me je strpnost strank, saj razen nekaj nepomembnih dogodkov ni bilo nobene reklamacije ali pritožbe. Razmišljamo o tem, da bi ta način prodaje ponujali tudi, ko nas bo pandemija obšla," je dodal.

Kako poteka nakup na daljavo?

Najprej pripravite seznam artiklov, ki jih želite kupiti. Svoje naročilo oddajte prek telefonske številke 080 26 66 ali elektronskega naslova naroci@kz-agraria.si (od ponedeljka do sobote so dosegljivi od 7.30 do 15.00). Sporočite jim svoje kontaktne podatke (ime in priimek, telefonska številka, na kateri ste dosegljivi) ter obvezno opredelite način plačila (kartica ali gotovina) in lokacijo prevzema (Koper ali Lucija). Plača se ob prevzemu.

Vaše naročilo bo pripravljeno v približno štirih delovnih urah. Uro prevzema vam bodo sporočili po telefonu. Minimalen znesek nakupa znaša 20 evrov, plačali pa boste ob prevzemu. Nakupovanje 'na daljavo' je možno v trgovini v Luciji na Liminjanski cesti 96 in v Prodajnem centru v Kopru na Ulici 15. maja 17.

Če naročenega artikla ni na zalogi, vam bodo ob vašem soglasju pripravili nadomestni artikel. Pri tej storitvi so izključeni popusti. Naročanje tobačnih izdelkov, časopisov, bonov in telefonskih kartic ni možno.