"ČEDNI" SMETAR OMAMLJAL IN POSILJEVAL ŽRTVE: Videoposnetke delil s prijatelji  

Kronika

59-letni smetar naj bi posilil najmanj tri ženske stare okoli 40 let, potem ko jih je omamil in popolnoma nezavestne fotografiral ter snemal s svojim mobilnim telefonom. Posnetke je nato pošiljal prijateljem ter jih komentiral v ironičnem in prezirljivem tonu. Preiskave se nadaljujejo, policisti iščejo četrto žensko, ki naj bi bila prav tako omamljena s koktajli, v katerih je bil alkohol in uspavala.

Italijanska policija je v Rimu odredila pripor zoper 59-letnega uslužbenca komunalnega podjetja za odstranjevanje odpadkov v Fianu na obrobju Rima, ki je osumljen kaznivih dejanj spolnega nasilja nad tremi ženskami in nedovoljenega širjenja spolno nazornih slik in videoposnetkov v obdobju med septembrom 2022 in januarjem 2023.

Kot se je izkazalo, je moški svojim žrtvam dajal hipnotična pomirjevala z namenom, da jih posname nezavestne v različnih položajih.  

Grozljivo početje je odkrila ena izmed žrtev, ki se zaradi zdravil, ki jih je jemala, ni počutila dobro. Bila je povsem zmedena, zdravniki pa so na osnovi preiskav ugotovili, da je doživela spolni napad ter obvestili policijo.

Žrtev je preiskovalcem povedala, da je "čednega" smetarja spoznala na Facebooku in ga po krajšem poznanstvu povabila domov na romantičen večer. Naslednji dan je posumila, da je bila omamljena in posiljena, kar je kasneje potrdil zdravniški pregled.  

Policistom je uspelo identificirati moškega. Med preiskavo so zasegli zavitek pomirjevalnega hipnotika in njegov mobilni telefon, v katerem so našli dovolj dokazov za rekonstrukcijo še najmanj dveh nasilnih dogodkov, ki sta se zgodila na enak način. Na mobilnem telefonu so bile slike treh različnih nemočnih žensk, ki so bile izpostavljene spolnemu nasilju. Nekaj slik je osumljenec poslal svojim prijateljem in jih komentiral v ironičnem in prezirljivem tonu.

Zaradi drogiranosti se nobena žrtev ni spomnila ničesar, ko pa so jih preiskovalci izsledili, so se prepoznale na teh fotografijah in videoposnetkih. Preiskave se nadaljujejo, policisti iščejo četrto žensko, prav tako omamljeno s koktajli na osnovi alkoholnih pijač in uspaval.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  19 .09. 2023 ob  12: 41
@kaj te briga,ti je še toliko nimaš.
Kaj te briga  |  19 .09. 2023 ob  11: 28
-15
Če jih je en smetar nategnu, imajo pamet od kokoši!