ZAVRELO MED SOSEDI: 60-letnik zabadal, pretepal in se pred policijo 'zabarikadiral' v hišo (FOTO)

Kronika

V naselju Dolenje v italijanski Gorici je v soboto popoldne prišlo do obračuna med sosedi. 60-letnik je zabodel 45-letnega moškega, pretepel svaka in se 'zabarikadiral' v stanovanje. Zakaj sta se sorodnika sprla, še ni znano. Žrtev se trenutno nahaja v videmski bolnišnici.

60-letnik, ki je v soboto popoldne zabodel soseda, je obtožen poskusa umora. Po dejanju je sprva zbežal in se zatekel v sestrino hišo, kjer je pretepel tudi svaka. Nato je zatočišče poiskal v lastni hiši, v katero se je zaklenil. Policija je šele po dolgih urah, okoli 21. 30, vdrla v stavbo. Osumljenca, ki se aretaciji ni upiral, so našli v postelji.

60-letni moški je sosedu zadal dva vboda z nožem: prvega v grlo, drugega v trebuh, piše Il Piccolo. Žrtev so reševalci nemudoma odpeljali v videmsko bolnišnico. 45-letnik naj bi bil izven življenjske nevarnosti.

Kaj je v napadalcu sprožilo tako silovit bes, zaenkrat še ni znano. Preiskovali sicer domnevajo, da so sporu botrovali slabi sosedski odnosi, še piše časnik.

Deli novico:

@Tigr |  16 .04. 2018 ob  02: 09
-1
Tvoj TITO = 1.000.000 umorjenih - SVOJIH LJUDI. Zaklanih, pretepenih, posiljenih, živih zabetoniranih v rove, zakopanih in še kaj.
Primorc |  15 .04. 2018 ob  18: 14
@Tigr...ti si bolan v glavi in ne skrivaj se za imenom katerega nisi vreden
Tigr |  15 .04. 2018 ob  13: 13
-2
To je njim črnim srajčkam v genih streljanje,štihanje in ubijanje, le spomnite se par desetletij nazaj ⏪