ZARADI STRAHU PRED STARŠI UBILA SVOJEGA OTROKA: 14-letnica zamrznila novorojenčka

Kronika

Svojega komaj rojenega otroka, dečka, je 14-letna najstnica zavila v plastično vrečko in postavila v zamrzovalnik v garaži. Tuji mediji poročajo, da za njeno nosečnost niso vedeli niti njena družina niti njeni učitelji. Ko je reševalcem priznala, kaj je storila, je bilo za otroka že prepozno.

Fotografiji sta simbolični.

Najstnica po imenu Anastazija je rodila na skrivaj in sama, a je imela težke zdravstvene posledice. Policija pravi, da jo je bilo staršem tako strah povedati, da je rodila, da je skrila svojega novorojenčka v zamrzovalnik. Tam je tudi umrl.

Varuhinja človekovih pravic za regijo Novosibirsk v Sibiriji na jugu Rusije Nadežda Boltenko je za lokalno postajo 360TV povedala, da je mama 14-letnice poklicala rešilca, potem ko je ponoči slišala njeno jamranje, a je mislila, da hči trpi zardi vnetja slepiča.

Pravzaprav pa se je otrok takrat že rodil in deklica je močno krvavela. V reševalnem vozilu je povedala reševalcem o svojem dejanju. Uradnica ruskega preiskovalnega odbora Anastasia Kuleshova je dejala, da "vse okoliščine smrti dojenčka" preverjajo detektivi.

Po poročanju tujih medijev je oče otroka star zgolj 16 let, z Anastazijo pa sta se poleti razšla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija