ZAPOSLITVENE PRILOŽNOSTI V BONIFIKI: Tam bo kar 70 delodajalcev iz celotne Slovenije

Koper

Zavod za zaposlovanje, Območna služba Koper, organizira v četrtek v Kopru zaposlitveno-karierni sejem. Dogodek bo potekal med 11. in 17. uro v koprski Areni Bonifika, prisotnih pa bo kar 70 delodajalcev iz regije in celotne Slovenije.

Na sejmu, ki je namenjen iskalcem zaposlitve, dijakom, študentom in delodajalcem ter vsem, ki jih zanima ponudba na trgu dela, bodo podjetja predstavila svojo dejavnost in zaposlitvene priložnosti na različnih področjih – od gostinstva in turizma, zdravstva, proizvodnje, logistike, gradbeništva, bančništva, zavarovalništva do javne uprave in drugih področij. Iskalci zaposlitve bodo imeli možnost vzpostaviti neposredni stik z delodajalci, se predstaviti s svojim življenjepisom ali na razgovoru z delodajalcem.

Na zaposlitveno-kariernem sejmu bodo prisotne tudi različne institucije s področja trga dela – regionalni razvojni center, ljudska univerza, Univerza na Primorskem in območna gospodarska in obrtna zbornica. Udeleženci bodo pridobili informacije glede iskanja zaposlitve, spoznali bodo delovanje in ponudbo različnih lokalnih partnerjev in podpornih služb na področju trga dela in zaposlovanja. Poleg tega pa bodo lahko izvedeli tudi več o možnostih izobraževanja, poklicnih prekvalifikacij ter podjetništva.

Ponudbo sejma bo dopolnil spremljevalni program s predavanji s temami 'Naše kompetence in potenciali', 'Spoznajte uporabnost spletne strani Zavoda RS za zaposlovanje in portala PoiščiDelo.si' ter 'Predstavitev projekta GDI – Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem'.

Zaposlitveni dogodek organizira Območna služba Koper z namenom združiti podjetja in iskalce zaposlitve iz regije in celotne Slovenije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija