ZADKOVIĆ BI POLETI OKREPIL POLICIJSKO PRISOTNOST: Sklical varnostni sosvet

Piran

Župan Občine Piran Đenio Zadković je v četrtek sklical varnostni sosvet. Namen? Priprave na turistično sezono.

Župan Občine Piran Đenio Zadković je v četrtek sklical v prostorih piranske občine varnostni sosvet z namenom priprave občinskih služb in ostalih deležnikov na prihajajočo turistično sezono. Sosveta so se udeležili komandir in pomočnik komandirja Policijske postaje Piran, direktor Turističnega združenja Portorož, predstavniki krajevnih skupnosti, poveljnik civilne zaščite Občine Piran, predstavniki občinske uprave ter medobčinskega inšpektorata in redarstva. Deležniki so se seznanili s trenutnimi varnostnimi razmerami in pričakovanji v smislu izvedbe za turiste in občane čim bolj varne turistične sezone ter podali svoje predloge za izboljšave, so sporočili s piranske občine.

Zadković je ob tem izpostavil, da si želi, da bi na ministrstvu za notranje zadeve prepoznali potrebo po dodatnih okrepitvah policijske prisotnosti na območju občine Piran v času poletnih počitnic, ko se število turistov v naših krajih izrazito poveča.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Menebriga |  18 .06. 2021 ob  15: 09
Ma župan, saj ste že sami naredili glavno potezo, ko ste dvignili parkirnino in uvedli plačilo za vsakim pasjim vogalom. Koliko novih redarjev boste zaposlili, da bodo kontrolirali parkirne listke?
damian |  18 .06. 2021 ob  09: 11
Sej ni nobenega.... dejte se malo policije, pa jih bo se manj!!!