ZA NUJNE KLICE KOPRČANOV V ČASU IZREDNIH RAZMER: Telefonska številka bo delovala vse dni v tednu

Koper

Mestna občina Koper je vzpostavila brezplačno telefonsko številko 080 73 16, na kateri bodo občankam in občanom na voljo vse informacije o storitvah in ukrepih za lažjo premostitev obdobja, v katerem je nujno, da so ljudje doma in omejijo vse stike. Številka bo od četrtka, 19. marca, aktivna vse dni v tednu, med 9. in 15. uro.

Zaradi sprejetih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa se je javno življenje začasno ustavilo. Država je skupaj z občinami sprejela številne ostre ukrepe, učinkovitost teh ukrepov pa je zdaj v celoti odvisna od nas samih, posameznic in posameznikov, ki moramo svoja življenja prilagoditi izrednim razmeram, so zapisali na občini.

Da bi vsi skupaj lažje prebrodili to težko obdobje, so v Mestni občini Koper vzpostavili brezplačno telefonsko številko 080 73 16, ki bo aktivna vse dni v tednu, med 9. in 15. uro. Nanjo se lahko obrnete za vsa ključna vprašanja o storitvah in ukrepih, ki so jih sprejeli z namenom nuditi pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Izdelali so tudi letak s ključnimi telefonskimi številkami, ki ga bodo v nabiralnike prejela vsa koprska gospodinjstva.

Vse ključne informacije o ukrepih, ki jih je v času izrednih razmer sprejela Mestna občina Koper, in kontaktne številke posameznih zavodov in organizacij so dostopne tudi na uradni spletni strani občine https://www.koper.si/sl/novice-in-obvestila/.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija