VODILNI RUSKI VOJNI POROČEVALEC: "Putin kmalu ne bo več imel druge izbire, kot da napade z jedrskim orožjem"

Svet

"Vladimir Putin kmalu ne bo več imel druge izbire, kot da Ukrajino napade z jedrskim orožjem," pravi Putinov propagandist in vodilni vojni poročevalec ruske televizije Alexander Sladkov. Sladkov se zavzema, da se odvrže atomska bomba, ki bi "ustvarila krater v velikosti nekaj regij" z namenom "demonstracije sil, ki bi prestrašile Nato".

Alexander Sladkov

"Vse več se govori o jedrskem orožju, Rusija pa ima o temu veliko za povedati," je na Telegramu zapisal Sladkov. "Imamo rešitev za Ukrajino. Imamo več rešitev, vendar spominjajo na tisto zadnje – jedrsko orožje. Če nas nihče ne bo hotel slišati, 40 držav pa še naprej podpira ukrajinske neonaciste, ne bo vrnitve."

"Američani so uporabili jedrsko orožje na Japonskem kot demonstracijo. Tudi mi, Rusi, bi morali to demonstrativno napraviti v Ukrajini, da bi preprečili nadaljnje konfrontacije teh 40 držav," je zapisal na družbenih omrežjih.

BONUS VIDEO: Kdo je bil maršal Tito?

"Krater v velikosti nekaj regij bo jasen primer, kako resen je ruski poziv Natu, da se vrnemo k miru in harmoniji. In kje bo takrat Ukrajina? Tam, kjer je tudi zdaj, a z eno razliko, da bo to hitreje in cenejše za Rusijo. Evropejci in Američani ne morejo razumeti, da nihče ne more maltretirati sosednje države s tako ogromnim jedrskim potencialom," je napisal Sladkov.

Spomnil je, da so Američani odvrgli jedrski bombi na Hirošimo in Nagasaki, pa tudi na načrtovano dostavo jedrskega orožja med vojno v Vietnamu. "Vse je mogoče, to nas učijo Američani. In mi se učimo. Nič od tega ne bo koristilo Ukrajini," je sporočil Putinov propagandist.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija