VLADA URESNIČILA NAPOVEDI: V državni upravi le pogoja prebolevnosti in cepljenja!

Slovenija

Vlada za zaposlene v organih državne uprave uvaja le pogoja prebolevnosti in cepljenja. Poleg tega je vlada razširila skupine oseb in področja, kjer pogoj PCT ne bo potreben, so sporočili po dopisni seji vlade. Podrobnosti bodo predstavili na današnji novinarski konferenci.

Vlada je v odloku določila tudi obveznosti, ki jih mora izpolniti oseba, ki je pozitivna na testiranju s hitrim testom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  17 .09. 2021 ob  16: 46
torej raje prebolim kot cepim...super
Zvitalisica |  17 .09. 2021 ob  14: 06
Kje nam je bila pamet 1991?
magik |  17 .09. 2021 ob  11: 19
Vladni Cefizlji naj TAKOJ poskrbijo, da CEPLJENI POTRDILA DOBIJO 7 DO 14 DNI PO CEPLJENJU IN NE TAKOJ PO CEPLJENJU!

Katastrofalna napaka vladnih Cefizljev je, da ljudem ne pojasnijo, da so tisti, ki se cepijo zaščiteni šele 7 do 14 dni po zadnjem odmerku (odvisno od cepiva, ki ga prejmejo).
S tem bi morali biti seznanjeni vsi, ki se cepijo in vsi, ki preverjajo pogoje PCT.
S tem bi preprečili, da cepljeni takoj po cepljenju z žegnom vlade (dokazilom o cepljenju) korajžno in veselo okužujejo vse okoli sebe.

Prej navedeno pomeni, da bo čez cca en mesec razmerje cepljeni/necepljeni med hospitaliziranimi bistveno drugačno kot do sedaj.
Do sedaj je hospitaliziranih 85 - 90% necepljenih in 10 - 15% cepljenih.
Po krivdi vladnih Cefizljev se bo kmalu to razmerje bistveno drugačno .... napovedujem 30 - 40% cepljenih v bolnišnicah.
MOČNO UPAM, DA SEM V ZMOTI!
Vsekakor pa drži, da bodo ANTICEPILCI PO ZASLUGI NESPOSOBNE VLADE ponovno imeli fake "dokazilo" o neučinkovitosti cepiv!
Lili |  17 .09. 2021 ob  10: 11
ok, stopmo korak nazaj in poglejmo malo širše kaj kuhajo ti pizduni na svetovni ravni... gospod (če mu tako lahko rečemo) Marco Cavleri, dr.farmakologije (torej farmacevt), glavni odločevalec o zdravilih in cepivih v EU (na čelu EME), je povedal, da ne bodo delali nobenih dologročnih raziskav na učinkih cepiv, temveč razvijajo celo paleto cepiv, ki naj bi vplivala na naslednje mutacije.. Cepljenje ni končano, nadaljevalo se bo leto na leto in to po hitrem postopku.
Čeprav to več ni pandemija! Kljub temu jo lahko razgladijo za pandemijo, saj je WHO spremenil definicijo le-te!
Vsak misleči človek se zamisli nad vsem skupaj! Zakaj se nihče v obladujočih medijih ne vpraša na glas kaj se dogaja, zakaj obstoječa zdravila, ki so se pokazala kot učinkovita, ne klinično raziskujemo, zakaj ni priporočljivo delati obdukcij na ljudeh ki so umrli s kovidom, zakaj v Slo delamo 42 sekvenc na PCR testih, čeprav je priporočilo max 25? Zakaj zdravniki ne smejo pričeti z zdravljenjem takoj ko nekdo zboli? Zakaj je lekarniška zbornica vsem lekarnam prepovedala izdajo zdravila invermektin?
Kaj nam kuhajo? Vedno več pravic ima policija, vlada,.. Preverjajo nas kot smo to že videli v zgodovini, omejujejo svobodo in gibanje, predvsem pa strašijo! Bo treba nehat poslušat vse to sranje in se zamislit ter reagirat!
Ištrijan |  17 .09. 2021 ob  09: 59
V Italiji imajo obvezen PCT. Naši domači fašisti pa morajo pokazat, da so bolj fašistični od pravih fašistov in so šli korak dlje, v OBVEZNO cepljenje!! Najprej kuhajo javni sektor, nato sledijo/mo še vsi ostali. Potem nam verjetno sledijo obvezne pozivitvene doze.....in tako naprej in tako naprej. In kar očitno nobenemu ni sporno, to delajo z vladnim odlokom. Z vladnimi odloki pa zagodovino uči kdo in zakaj je vladal!!!
Torej cilj je vsem vsiliti neka "cepiva", brez nobene javne razprave, brez argumentov pro et contra!!!

Kaj se res nihce nad tem ne zamislijQuery112307096164117038127_1631865215677?
anton |  17 .09. 2021 ob  09: 52
-1
V Italiji bo s 15. oktobrom covidno potrdilo o prebolelosti, cepljenju ali testiranju obvezno za vse zaposlene tako v javnem kot zasebnem sektorju. V nasprotnem primeru jim grozi globa. Z ukrepom želi vlada okrepiti cepljenje proti covidu-19. Podobni ukrepi bodo veljali tudi v naših sosednjih državah, v Avstriji in Hrvaški.
vseved |  17 .09. 2021 ob  09: 20
-4
@išrtijan, ti lahko greš v bošk.
Ištrijan |  17 .09. 2021 ob  08: 13
PROSTOVOLJNOST v vsem svojem sijaju.

Kaj drugega pričakovat od fašistične vlade, ki za fašiste ozmerja druge!

Tako počasi nas kuhajo, vse po vrsti. Prej ali slej bo skuhan tudi ta parnoidni, mizerni in patetični osebek, ki je komentiral pred mano!
vseved |  17 .09. 2021 ob  08: 00
-10
Kako lep dan za obisk trgovskega centra!