Vesolje je naklonjeno dogovorom in zaključevanju

Astro

V prostoru zdravja in zavesti, razvoja in rasti, z različnimi pristopi vstopa v karmo in dharmo ter na ta način spoznava sebe, druge in bitja narave. Z odpiranjem genskih vibracij omogoča srečanje s predniki, zdravi in pomaga razrešiti spore, ki segajo daleč nazaj. Z obujanjem starih znanj in komunikacijo z bitji narave ustvarja boljši svet in svetlo prihodnost. Z učenjem zdravilne magije v svojo okolico vnaša blagost, ljubezen in harmonijo. Za vas v zvezde gleda astrologinja Gaia Asta.

Sonce je 23. 10. vstopilo v znamenje škorpijona in začelo mistični del jeseni. Rada bi vam napisala o poganstvu, vendar je za tako obsežne debate premalo prostora. Želim pa vseeno opozoriti na to, da je škorpijonov čas, v katerem se nahajamo, torej Lunin ščip in mlaj v novembru povezan s poganstvom.

Ali veste, zakaj?

Iz neder vlažne zemlje so prilezle čarobne krastače in bleščeči črno-rumeni salamandri, dvoje našim očem večino leta skritih živali. Ravno te dve sveti živali sta bili v starem čarovništvu med najpomembnejšimi, krastača zaradi svojih izločkov na koži hrbta s halucinogenimi lastnostmi in salamander zaradi strupa, iz katerega so pridobivali zdravilo. Še danes nas krastača in črni močerad navdajata s skrivnostnim občutkom nečesa neznanega v nas. V času, ko spet prilezeta na površje se začenja posebno obdobje leta. Od zadnjega ščipa, v obliki delnega Luninega mrka, 19. 10., pa vse do mlaja in sončevega mrka, 3. 11., se namreč odprejo vrata v naše nezavedno.

Sprejemam naročila za osebno svetovanje, info@astrogaia.net. Vidimo se v objemu Istre, osebno svetovanje ima prednost, da lahko poleg iskanja najboljših poti v prihodnosti naredite korak naprej v svojem duhovnem razvoju ... V času jesenskih mrkov so vrata odprta, lahko ozavestite in odpravite negativne vzorce obnašanja (karma) ter se zlijete z življenjskim poslanstvom.

Sreda, 30. 10. 2013

Luna v devici bo v harmoničnih aspektih s Saturnom in Jupitrom, kar pomeni, da je vesolje naklonjeno dogovorom, zaključevanju določenih del ali projektov. S pravilnimi odločitvami lahko močno vplivate na potek dogodkov.

Vilinska misel za danes: "Kamorkoli se obrnete, poskušajte videti kaj lepega."

Več o Gaii Asti si lahko preberete na njenih spletnih straneh ali pa jo spremljate na njeni Facebook strani.

intp |  30 .10. 2013 ob  12: 44
http://memecrunch.com/meme/DNH2/sheldon-cooper-horoscope/image.png