VERIŽNO TRČENJE NA PRIMORSKI HITRI CESTI: Vozila so obstala na cestišču (FOTO)

Kronika

27. septembra ob 7.39 je bila policija obveščena o prometni nesreči na hitri cesti, pred izvozom Vogrsko v smeri Ajdovščine. V nesreči so bila udeležena tri vozila in sicer kombi ter dva osebna avtomobila.

Policisti Postaje prometne policije (PPP) Nova Gorica so na kraju ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila vozil po pospeševalnem pasu ob hitri cesti in se vključeval v promet na vozni pas. Pri tem ni pustil mimo voznika kombija, ki je takrat peljal po voznem pasu hitre ceste. Slednji je s prednjim desnim delom trčil v zadnji levi del osebnega avtomobila. Le-tega je odbilo naprej tako, da je s prednjim desnim delom vozila trčil v zadnji levi del tretjega udeleženca, prav tako osebnega avtomobila, katerega voznica se je tudi vključevala v promet na vozni pas hitre ceste.

Po trčenju so vsa tri udeležena vozila obstala na voznem pasu hitre ceste. Na vozilih je nastala materialna škoda. Voznica avtomobila je bila v prometni nezgodi lažje poškodovana. Na kraju ji je pomagala ekipa nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma (NMP ZD) Nova Gorica. Pomoč policistom ter reševalcem so nudili poklicni gasilci iz Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost (JZ GRD) Nova Gorica. Zaradi odgovornosti za storitev prekrška je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija