VEČ TATVIN IN VLOMOV NA OBMOČJU PU KOPER: Neznani storilec izpraznil trezor

Kronika

V zadnjih 24 urah je neznani storilec v Kopru izvedel drzno tatvino. Skozi priprto stransko okno je vstopil v enega od lokalov, tam pa z originalnim ključem, ki se je nahajal v kozarcu zraven trezorja, odprl trezor in iz natakarskih denarnic ukradel gotovino, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah sicer obravnavali štiri tatvine in štiri vlome. V Kopru je neznani storilec vlomil v poslovne prostore podjetja, vendar iz njega ni ukradel ničesar, v okolici Kopra pa je nekdo vlomil v kombinirano vozilo in iz notranjosti ukradel več kosov različnega električnega orodja.

V Izoli je nekdo izpred trgovine ukradel električni skiro znamke Trevi Velociptor, črne barve.

BONUS VIDEO: Preverili smo, kako prenašamo vročino v razgretem avtomobilu

Policist so v Hruševju ustavili 43-letno voznico osebnega avtomobila doma iz Sežane. Odrejeni preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,61 mg/l alkohola.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah skupno intervenirali v 81 primerih in na številko 113 prejeli 258 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana, dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in devet prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so poleg tatvin in vlomov obravnavali še eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali 7-krat.

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 37 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija