VANDALSKO OBNAŠANJE NA PRISTANIŠKI: Več moških brcalo inventar ob lokalu

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 126 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, eno vozilo so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin in eno roparsko tatvino, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali tri nezakonite prehode državne meje.

Včeraj ob 21.20 so bili policisti obveščeni, da več moških pod vplivom alkohola v Kopru brca inventar ob lokalu na Pristaniški ulici. Policisti so identificirali 26-letnega domačina, ki je iz lokala ukradel tudi več steklenic alkoholnih pijač. Izdan mu je bil plačilni nalog, sledi kazenska ovadba.

Roparska tatvina

Včeraj dopoldan je v piranski lekarni 33-letni domačin ukradel škatlice zdravil. Ko mu je prodajalka želela preprečiti tatvino, jo je udaril po roki. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje roparske tatvine.

V Postojni je nekdo ponoči vlomil v osebni avtomobil iz njega ukradel električni merilec vlage, dva električna merilca dolžine in jakno.

Pri Izoli so včeraj ob 21.30 ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je odklonil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 35-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Voznik je opravil tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,90 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija