V SILOVITEM TRČENJU TREH VOZIL UGASNILO ŽIVLJENJE: Še enega voznika rezali iz pločevine (FOTO)

Kronika

Na glavni cesti Slovenska Bistrica-Ptuj se je danes zjutraj pri odcepu za Pragersko zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila. Pri tem je umrl 71-letni voznik osebnega avtomobila, 29-letnega voznika drugega osebnega avtomobila pa zaradi hudih poškodb zdravijo v bolnišnici, so sporočili z mariborske policijske uprave.

Prometna nesreča se je zgodila okoli 6.30 na glavni cesti v smeri Ptuja, in sicer nekaj sto metrov od odcepa za Pragersko. Trčili so dva osebna avtomobila in tovorno vozilo.

Kot je v izjavi za medije na kraju dogodka povedal policijski inšpektor Boštjan Koletnik iz oddelka za cestni promet sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor, je 71-letni voznik osebnega avtomobila na kraju umrl, drugega pa so zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. Voznik tovornega vozila v nesreči ni bil poškodovan.

29-letni voznik drugega osebnega avtomobila je bil ukleščen in so ga s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci. Vzrok za nesrečo še ni znan. "Policisti na kraju prometne nesreče intenzivno zbiramo obvestila, ugotavljamo vse okoliščine, odredili smo izvedeniški pregled vozila. Več bo znanega po zaključku preiskave," je dejal Koletnik.

V letošnjem letu je to na območju Policijske uprave Maribor druga prometna nesreča s smrtnim izidom.

SLOVENSKA BISTRICA Prometna nesreča-Šikolska obvoznica 05.03.2021 6:32 Ob 6.32 sta v naselju Spodnja Polskava, Občina...

Objavil/a 112 PTUJ dne Četrtek, 04. marec 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija