V NEDELJO DVE SMRTI V SVETU SLAVNIH: Igralka izgubila bitko z rakom, 27-letnik storil samomor

Svet

Holywood je ovit v črnino. Minulo nedeljo sta se v svetu slavnih zgodili kar dve smrti. Za vedno sta se poslovila 58-letna ameriška igralka Kelly Preston, žena Johna Travolte, in komaj 27-letni Benjamin Keough, vnuk legendarnega Elvisa Presleyja.

Kelly Preston

Po dvoletnem boju z rakom na dojki je v 58. letu starosti umrla ameriška igralka Kelly Preston, ki je med drugim nastopila v filmih Jerry Maguire in Dvojčka. Žalostno novico je v nedeljo sporočil njen soprog, igralec John Travolta, poročajo tuje tiskovne agencije.
 
"S težkim srcem vam sporočam, da je moja prekrasna žena Kelly po dveh letih izgubila boj z rakom na prsih," je Travolta sporočil preko Instagrama. Dodal je, da se je Kelly Preston pogumno borila proti bolezni, pri tem pa so jo člani družine in prijatelji ljubeče podpirali. Predstavnik družine je za revijo People dejal, da je igralka umrla v nedeljo zjutraj. Dodal je, da novice o bolezni in zdravljenju, ki mu je bila že dlje časa podvržena, ni želela deliti z javnostjo, je povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Z možem Johnom Travolto

Kelly Preston se je rodila 13. oktobra 1962 na Havajih. Študirala je dramatiko in gledališče na Univerzi Južne Kalifornije. Slavo ji je prinesla komedija Dvojčka Ivana Reitmana iz leta 1988, v kateri sta v glavnih vlogah nastopila Arnold Schwarzenegger in Danny DeVito, sicer pa je tekom kariere zaigrala v več filmih in televizijskih serijah. Med drugim je bila nekdanja zaročenka protagonista romantične komedije Jerry Maguire iz leta 1996, v kateri sta sicer nastopila Tom Cruise in Renee Zellweger.

Kelly Preston in Travolta sta se poročila leta 1991, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci. Njun najstarejši sin je umrl leta 2009, star komaj 16 let, še navaja AFP.

Benjamin Keough

Umrl edini vnuk Elvisa Presleyja

V nedeljo je umrl Benjamin Keough, 27-letni sin Lise Marie Presley, ki je bil tudi edini vnuk legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja. Novico je za francosko tiskovno agencijo AFP potrdil Roger Widynowski, manager Lise Marie Presley, lokalni mediji pa poročajo, da naj bi Keough napravil samomor.

Keougha so v nedeljo našli mrtvega v kraju Calabasas v bližini Los Angelesa, portal TMZ pa naj bi iz policijskih virov izvedel, da naj bi bila zanj usoden strel, ki si ga je zadal sam. Widynowski sicer podrobnosti Keoughove smrti ni razkril, v izjavi je dodal le, da je fantova mati Lisa Marie Presley ob dogodku popolnoma skrušena in neutolažljiva. Oboževala je tega fanta, sedaj pa skuša ostati močna za svoje hčere, je dejal. TMZ je poročal še, da je bil Keough glasbenik z nekaj igralskimi izkušnjami.

Evis Presley

Lisa Marie Presley je tudi edini otrok Elvisa Presleyja (1935-1977), rodila pa se je v njegovem zakonu s Priscillo Presley. Keough se v javnosti ni pojavljal pogosto, kot navaja AFP pa naj bi na redkih dostopnih fotografijah zelo spominjal na pokojnega dedka. Tudi njegova mati je večkrat rekla, da je Keoughova podobnost z dedkom preprosto neverjetna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  14 .07. 2020 ob  08: 40
vseved..pa lih o kvazi kooni pisejo ne vsak dan ampak vsako uro...!!!!!!!!!!!
vseved |  13 .07. 2020 ob  13: 22
-3
Ja in? Koliko tisoč ljudi umre vsak dan zaradi koronavirusa pa ne pišete o njih. Ste se pa razpisali o razvajenem pezdetu ki je vnuk Eelvisa!