V KOPRU TRGOVINE MIMOVRSTE NE BO VEČ: Kdaj bo zaprla svoja vrata in zakaj?

Koper

Spletni trgovec Mimovrste s februarjem zapira štiri prevzemna mesta, in sicer v Kopru, Ljubljani na Brnčičevi cesti, Celju in Kranju. V prihodnje bodo širili svojo mrežo prevzemnih mest po načelu razvejane mreže paketnih omaric, povzema portal Siol.

Odločitev je posledica želje po razvoju in uvajanju trgovin, ki delujejo po konceptu cash & carry in s tem izboljšanju uporabniške izkušnje z izgradnjo obsežne mreže zunanjih možnosti prevzema, kot so paketne trgovine.

Z uvedbo obširne mreže paketnih omaric po Sloveniji želijo zagotoviti večjo in bolj učinkovito geografsko pokritost, s tem pa tudi izboljšanje uporabniške izkušnje.

Pri tem sodelujejo s paketnim distributerjem GLS. Do konca februarja tako nameravajo postopno zapreti štiri fizične trgovine, med njimi tudi koprsko

Spletna trgovina Mimovrste od lanskega leta deluje pod okriljem najbolj priznane poljske blagovne znamke za e-trgovino, nakupovalne platforme Allegro, ki je tudi največji trgovec z neživilskimi izdelki na Poljskem.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  31 .01. 2023 ob  10: 17
23
vse za čimvečji dobiček, vse ostalo je merda!!!!
Prognostik |  31 .01. 2023 ob  09: 27
30
Se pravi model je med prvimi v Sloveniji postavil na noge internetni trgovino. Ker je začutil, da jo bo doglednem času prodal, je še uvedel primopredajna mesta, da dvigne vrednost; novi lastnik pa bo vse zaprl, da prišpara na stroških delovne sile.
td |  31 .01. 2023 ob  09: 10
30
V paketomate gredo samo relativno majhne zadeve. Morda pa planirajo imet tudi prevzemna mesta po izbranih trgovinah ala Amazon. V vsakem primeru ne bi rad bil na mestu tistih, ki bodo izgubili službe.