V KOPRSKEM LOKALU MAHAL Z NOŽEM: Poljak in Postojnčana v pridržanje

Kronika

V soboto ob 2.56 so poklicali policiste v enega od koprskih lokalov, kjer je gost kršil javni red in mir. Policisti so mu zasegli nož, s katerim je predhodno mahal pred točilnim pultom, kar je opazila natakarica in o tem obvestila varnostnika, ki mu je vzel nož, so sporočili s koprske policijske uprave. V soboto zvečer je na prireditvi v Portorožu kršil javni red in mir 43-letni Poljak, ki je pijan spal na prireditvenem odru in se kljub opozorilom organizatorjev ni hotel odstraniti. Ker je tudi po posredovanju policistov s kršitvijo nadaljeval, so uporabili prisilna sredstva in ga pridržali. Dobil je plačilni nalog.

Prav tako v soboto 23. uri je na prireditvenem prostoru v Postojni kršil javni red 29-letni domačin. Pod vplivom alkohola in psihoaktivnih snovi se je samopoškodoval, zato sta ga policista odpeljala v zdravstveni dom, kjer se je nedostojno vedel. Uporabila sta prisilna sredstva in ga pridržala. Na prireditvi v Postojni so policisti posredovali tudi včeraj ob 2.56, ker je razgrajal domačin. Varnostniki so ga obvladali in predali policistom, v postopku pa se je še naprej upiral in žalil. Uporabili so prisilna sredstva in ga pridržali.

Vlomilci konec tedna niso počivali

V Parecagu je nekdo vlomil v vozilo in ukradel tablico, prenosni računalnik ter dve jakni. Škode je za 1000 evrov.

Včeraj ponoči je nekdo na počivališču Studenec prišel do tovornega vozila, v katerem je počival državljan Madžarske, in iz kabine ukradel denarnico s 1100 evrov gotovine (evri in forinti).

V Hruševju je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore in ukradel nekaj gotovine. Škode je za 450 evrov. Vlomili so tudi v hišo v Marezigah, od koder so prav tako odnesli zlatnino in denar, lastnike pa se tem oškodovali za 5000 evrov.

Motorist je po nesreči napihal

V petek popoldan je 48-letni državljan Italije, ki začasno prebiva v Sloveniji, z motornim kolesom na relaciji Komen - Gorjansko med vožnjo izgubil oblast nad vozilom in padel. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,74mlg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Justino |  19 .11. 2018 ob  18: 00
Tega poljaka treba izgnat iz Slovenije.