V IZOLI BARKO ZAJELI PLAMENI: Za več tisoč evrov škode, v teku preiskava

Kronika

Včeraj popoldan je v izolski ladjedelnici zagorela barka, škode je po prvi oceni za 4000 evrov. Policisti zbirajo obvestila o lastniku plovila, po končnih ugotovitvah pa sledi ustrezen ukrep.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 215 klicev. Obravnavali so 25 prometnih nesreč z materialno škodo, štiri z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v šestih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 10 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je nekdo vlomil v restavracijo in ukradel gotovino.

V Kopru so popoldan ustavili 19-letnega voznika neregistriranega mopeda, ki je bežal pred policisti. V postopku so ugotovili, da je moped predelan (sestavljen iz različnih delov), ponarejena pa je tudi listina. Mladeniču sledita  kazenska ovadba in obdolžilni predlog, moped pa so mu zasegli.

Ob 17.30 je 55-letna državljanka Nemčije za predorom Markovec v smeri Izole pričela prehitevati drugo vozilo, ko je po prehitevalnem pasu že prehiteval 37-letni voznik. Vozili sta trčili, povzročiteljico, ki se je pri trku lažje poškodovala, so odpeljali v SB Izola. Sledi ji plačilni nalog.

Ob 23.12 so policiste obvestili, da imajo v SB Izola v oskrbi moškega, ki je padel s kolesom in si zlomil kolk. Z razgovori so ugotovili, da je 45-letnik na relaciji Sušak - Zabiče na mokri cesti zavrl in zaradi neprilagojene hitrosti padel. Policisti mu bodo izdali plačilni nalog.

V Kopru je ob 1.30 preizkus alkoholiziranosti pri 40-letnemu vozniku osebnega avtomobila pokazal rezultat 0.68 mg/l. Obdolžilni predlog sledi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija