V AVDITORIJ PORTOROŽ PRIHAJA KARIZMATIČNI ĐURO: Ne zamudite njegovega (anti)stand-up šova!

Piran

V amfiteatru Avditorija Portorož bo 22. avgusta na ogled velika avtorska uspešnica Branka Đurića - Đura, Đurologija. Karizmatični Đuro v (anti)stand-up šovu, kot ga označuje sam, predstavlja svoje razmišljanje, kaj ga v življenju moti in kaj zabava. In verjemite, zabavali se boste tudi vi!

Đurologija je ena najbolj priljubljenih avtorskih uspešnic Branka Đurića - Đura, s katero je po svetu nasmejal že več preko 250.000 gledalcev. Z njo je gostoval v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Skandinaviji, Nemčiji, Švici, na Nizozemskem in v državah nekdanje Jugoslavije, zdaj pa jo bo predstavil tudi občinstvu portoroškega Avditorija.

S svojo karizmo in prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in bogatimi igralskimi izkušnjami, vas bo zabaval v 90-minutnem (anti)stand-up šovu. V komični predstavi bo na prepoznaven način predstavil izbor svojih razmišljanj in to, kaj ga v življenju zabava in kaj moti.

Ker je predstava v Đurovi "materinščini", ni primerna za gledalce mlajše od 16 let.

Mesta so zaradi ukrepov za preprečitev širjenja novega koronavirusa omejena – na voljo jih je 370. Zato si čim prej zagotovite svojo vstopnico! Vstopnina znaša 24 evrov.

Predstava bo na ogled v soboto, 22. avgusta, ob 21. uri v amfiteatru Avditorija Portorož.