TOVORNJAKAR Z 1,94 MG/L ALKOHOLA SKOZI PORTOROŽ: Še eden je v Izoli trčil v prometni znak

Kronika

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti v zadnjih 24 urah na 113 številko prejeli 121 klicev, posredovali so v 35 primerih. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še vlom, zaradi kršitve javnega reda in miru pa so posredovali dvakrat. V Portorožu so zvečer ustavili 60-letnega voznika tovornjaka, ki mu je alkotest pokazal 1,94 mg/l. Čaka ga obdolžilni predlog. Ni pa bil edini. 

Fotografiji sta simbolični.

Pijani in zadeti za volanom

Včeraj popoldne so policisti na Kozini ustavili 27-letnega državljana BiH, ki mu je hitri test na mamila pokazal prisotnost kokaina. Strokovni pregled je zavrnil. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ob 22.00 je v Izoli 36-letni voznik avtomobila trčil v prometni znak. Alkotest mu je pokazal 0,97 mg/l. Ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli.

V zadnjih letih se je v Sloveniji zgodilo manj prometnih nesreč, ki so jih zakrivili pijani vozniki, in sicer, desetina manj. Je pa več kot petina voznikov, ki povzročijo nesrečo s smrtnim izidom, pod vplivom alkohola.

Vlom v Luciji

V Luciji je neznanec vlomil v osebni avtomobil in iz dveh denarnic pobral gotovino.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper obravnavali 27 ilegalnih prehodov državne meje. Pri Ilirski Bistrici so obravnavali Pakistanca. Na Rakitovcu tri državljane Bangladeša, dva Indijca in Iranca, nato pa še 13 Afganistancev, Iranca in dva državljana Kirgizistana.

Včeraj popoldne so pri Gradinu policisti ustavili 28-letnega državljana BiH, ki je v toyoti Yaris vozil štiri Turke, ki so v Slovenijo prišli nelegalno, so sporočili s PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija