To je zmagovalna fotografija poletja naše nagradne igre!

Iskali smo najbolj zabavno, odbito, poletno fotografijo in jo tudi dobili. Nagradna igra se je zaključila, zmagovalka pa je Mojca Bordon.

Na uredništvo smo prejeli kar 66 fotografij, ki so se potegovale za glavno nagrado, ki jo podarja Big Bang: to je fotoaparat Canon Powershot A2600. Skupno je bilo oddanih 5.799 glasov, s tem, da je lahko vsak glasoval le enkrat dnevno. 

Vse fotografije so zbirale lajke oziroma všečke, strokovna komisija strani Regionalobala.si in strani Ciklon.si, ki so jo sestavljali Anita Urbančič, Valter Grizančič, Leon Hardi in Jaka Vran, pa je nato med petimi fotografijami z največ všečki izbrala zmagovalca.

Naloga je bila vsekakor zahtevna, saj so bile omenjene fotografije zelo dobre in zelo "poletne", kar je bilo bistvo nagradne igre. A kljub temu je na koncu prevladala soglasna odločitev, da je vendarle od vseh najboljša ravno fotografija Mojce Bordon, ki izžareva vse, kar je poletje. Mladost, nasmeh in zabavo. "Ujela sva pravi trenutek," je zapisala avtorica zmagovalne fotografije. Očitno se je s tem strinjala tudi naša komisija.

vicjo |  05 .09. 2013 ob  20: 30
Bravo pedočii