BESEN TOVORNJAKAR SE JE SPRAVIL NA KOPRČANKO: Zmerjal, tolkel po vozilu in ji odtrgal zadnjo registrsko tablico

Kronika

V petek, 26. aprila, ob 15. uri je Operativno-komunikacijski center (OKC) Policijske uprave (PU) Koper prejel anonimen klic o besnem vozniku tovornega vozila, ki nori in tolče po vozilu voznice osebnega avtomobila. Policisti so na kraju ugotovili, da je zaradi zaustavitve na vozišču prišlo do spora med 46-letno Koprčanko in 39-letnim državljanom Hrvaške, sicer voznikom tovornega vozila. Slednji je prvo zmerjal, ji tolkel po vozilu in ji odtrgal zadnjo registrsko tablico. Zaradi kršitve zakona o javnem redu in miru so mu policisti izrekli globo, ki jo je poravnal takoj na kraju.

Fotografije so simbolične.

Istega dne so sežanski policisti obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini in groženj. Moškemu so odredili prepoved približevanja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V soboto, 27. aprila, ob 22.00 so bili koprski policisti s strani občana obveščeni, da imajo sosedje zabavo z glasno glasbo, sliši se tudi vpitje in preklinjanje, kar ga zelo moti. Policisti so ugotovili, da je 37-letni moški iz okolice Kopra doma priredil zabavo, na kateri je predvajal glasno glasbo, ki je bila za sosede moteča. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

V enem od gostinskih lokalov v Kopru sta se sprla gosta, pri čemer je 45-letni moški za vrat prijel 54-letnega moškega, za tem se je sprl še z 32-letnim moškim. Do njiju je pristopil varnostnik in 45-letnika pospremil iz lokala, kjer mu je ta pričel groziti. 45-letnemu in 32-letnemu moškemu so policisti izdali plačilni nalog.

V nedeljo ob 00.31 so bili policisti s strani občana obveščeni, da iz ene od restavracij v Kopru prihajala glasna glasba, ki moti nočni počitek. Policisti so ugotovili, da je 47-letni moški iz okolice Sežane na prenosnem zvočniku predvajal glasno glasbo, ki je bila za sosede moteča. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Ob 10.30 so bili obveščeni o grožnjah in poškodovanju vozila na območju Kopra. Policisti so ugotovili, da je 61-letna ženska grozila 48-letnemu sosedu ter mu z ostrim predmetom poškodovala osebni avtomobil. Sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija