TIK ČEZ MEJO: Pretepel ženo v osmem mesecu nosečnosti, skušal jo je tudi zadaviti

Kronika

Minulo sredo so na urgenci bolnišnice San Paolo v Tržiču sprejeli močno pretepeno nosečnico afriškega porekla, ki prebiva v italijanski Gorici. Njena druga dva otroka so premestili v varen objekt, poroča italijanska spletna stran Il Piccolo.

Fotografija je simbolična.

Ženska v osmem mesecu nosečnosti je prišla na urgenco s številnimi znaki nasilja: poškodobami obraza, ramen, leve roke, desnega zapestja in trebuha. Ugotovili so, da jo je napadalec skušal celo zadaviti. Grozovito nasilje se je zgodilo za štirimi stenami, kjer jo je brutalno pretepel njen mož, prav tako Afričan, s katerim ima še dva otroka, poroča spletna stran.

Nosečnica je sedaj sprejeta na oddelek za porodništvo, kjer bo ostala, dokler se zdravniki ne prepričajo, da dojenček v njeni maternici ni ogrožen zaradi pretepanja, ki ga je utrpela nekaj dni pred tem. Kaj je privedlo moškega do tega nepojmljivega dejanja, ni jasno, vendar časnik navaja, da naj bi se zakonca sprla zaradi otrok. Z nasilnežem se zdaj ukvarjajo pravosodni organi, še poroča Il Piccolo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija