TI TRIJE ASTROLOŠKI ZNAKI NISO ZA MONOGAMIJO: Obožujejo netradicionalna razmerja

Trendi

Ko govorimo o kompatibilnosti med partnerji in razmerji, nam je lahko astrologija v veliko pomoč. Nekateri pripadniki horoskopa, na primer biki, so 'serijski' monogamisti, saj cenijo stabilnost. Nekateri pa uživajo v avanturah in v nestalnih razmerjih. Preverite, katera tri astrološka znamenja se najtežje ustalijo in najraje uživajo v svobodi.

Ovni so popolnoma sposobni obdržati dolgoročno razmerje, če je to tisto, kar si želijo, a pogosto jih njihova strast vodi v veliko različnih smeri. Velikokrat se zgodi, da se hitro ohladijo in začnejo hrepeneti po nečem novem in vznemirljivem.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Strelci so znani kot avanturisti zodiaka, zato ne ostanejo na enem mestu predolgo časa in pogosto iščejo nov kraj ali osebo, s katero bi lahko doživeli več. Obožujejo občutek, ko se ne počutijo zakoreninjene pri eni sami osebi ali na istem mestu in se svobodno premikajo po svojih željah.

Vodnar je svobodni mislec in pogosto ne sledi tradiciji – pri nobenem vidiku življenja, vključno s seksom in ljubezenskimi odnosi. Za vodnarja je lahko seks z različnimi partnerji vznemirjajoča izkušnja. Ker vodnarje običajno vodi razum in ne čustva, v odprtih odnosih najverjetneje ne občutijo ljubosumja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija