STEPLI SO SE V GOSTINSKEM LOKALU: Razgrajač nato brcal v vrata marice, dokler niso padla s tečajev

Kronika

V gostinskem lokalu v Mariboru se je v nedeljo zvečer steplo več oseb. Odnehali niso niti, ko je prišla policija. Poleg denarne kazni si je eden od pretepačev prislužil še kazensko ovadbo, ker je med prevozom v prostor za pridržanje brcal v zadnja vrata intervencijskega vozila policije, da so padla s tečajev.

Vse fotografije so simbolične.

Do pretepa je prišlo okoli 19. ure. Po ugotovitvah policistov so se stepli štirje Mariborčani, stari 31, 34 in 35 let. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so vsem štirim izdali plačilni nalog. Ker se najmlajši in eden od obeh 34-letnikov tudi ob posredovanju policistov nista pomirila in nista upoštevala ukazov policistov, naj prenehata s kršitvijo, so ju policisti pridržali.

Pridržanega 34-letnika bodo tudi kazensko ovadili, ker je med prevozom v prostor za pridržanje, z nogami tako dolgo brcal v zadnja vrata intervencijskega vozila, da jih je snel s tečajev in odlomil vodilo, po katerem vrata drsijo. Povzročil je za okoli 300 evrov materialne škode. 

Policisti bodo uvedli prekrškovni postopek tudi zoper natakarico, ki je navedenim štirim, kljub temu da so že bili pijani, pred pretepom postregla z alkoholno pijačo. Prekrškovni postopek bodo uvedli tudi zoper podjetje, kjer je natakarica zaposlena, in zoper odgovorno osebo podjetja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  28 .01. 2019 ob  21: 46
So poklicali z Revoza. Bo testiral udarce z glavo v vetrobransko steklo oz. druge dele vozila, nato še v asfalt, betonske robnike in kovinske obcestne ograje.