SPREHAJALCI NALETELI NA KRUT PRIZOR: V avtomobilu žensko truplo z več vbodnimi ranami, osumljen bivši mož

Kronika

47-letni moški je osumljen, da je pred desetimi dnevi s kovinsko palico in izvijačem ubil 44-letno nekdanjo ženo, državljanko Bosne in Hercegovine. Njeno truplo so našli skupaj s palico in izvijačem v njegovem avtomobilu na gozdni cesti blizu Salzburga. Domnevni morilec je na begu, policisti predvidevajo, da se skriva v salzburških gozdovih. 

Kot poroča 24sata.hr., naj bi nekdanjo soprogo umoril s kovinsko palico in izvijačem. Njeno truplo so našli v njegovem avtomobilu ob vznožju Untersberga, nanj so naleteli sprehajalci.

Sodni izvedenec je tožilcu in inšpektorjem v torek zvečer predložil obdukcijsko poročilo, v katerem je navedeno, da je poleg več ran, ki naj bi bile povzročene s kovinsko palico, ženska utrpela tudi več vbodnih ran z izvijačem, dolgim 27 centimetrov.

Fotografije so simbolične. 

Vršilec dolžnosti tožilca je izdal odredbo za prijetje morilca, ki je na begu. Posebne enote ga iščejo v gozdovih okoli Salzburga, a ga še niso našli.

Starši umrle 44-letnice so poročali o njenem izginotju po tem, ko se ni oglasila na mobilni telefon. Vedeli so, da je bil njen nekdanji mož, od katerega se je ločila pred dvema letoma, v preteklosti že nasilen in da obstaja možnost, da ji je škodoval.

Njihovi strahovi so se uresničili. Umrla je mati dveh otrok, z bivšim možem pa naj bi se sestala, da bi se dogovorila o prodaji skupnega stanovanja. Kot kaže, je nekdanji mož to uporabil kot vabo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija