SLAŠČIČARNA CAFÉ CENTRAL: Preverite, kako izgledajo njihove velikonočne mojstrovine (FOTO)

Piran

V tem času, ko pomlad že pošteno prebuja Portorož, Café Central v svojo ponudbo vnaša košček te čarobnosti v svoje vitrine, z ekskluzivno velikonočno kolekcijo sladkih mojstrovin.

Čokoladna velikonočna jajca

Simbolika jajc v času velike noči sega že čas Srednjega veka. Jajca so v več kulturah po svetu predstavljala nov začetek ali preporod. Čokoladna jajca Café Centrala so pripravljena iz najkakovostnejše mlečne čokolade in polnjena s tremi skrbno izbranimi pralinami. Vsako jajce je ročno izdelano in unikatno. Notranjost skriva tri praline, ki obljubljajo eksplozijo okusov - od svilnato gladkega ganachea do osvežilnih sadnih nians. Ne glede na starost, bo vsak ljubitelj čokolade vesel takega sladkega presenečenja.

Velikonočna tortica z orehi, čokolado in pomarančo

Raznolikost ponudbe že leta odlikuje slaščičarno Cafe Central. Tudi letos bo vitrino krasila nova praznična monoporcija. Ta tortica je praznik tako za oči kot za okus.  V njej se prepletajo hrustljavost orehov, bogastvo temne čokolade in svežina pomaranče, ki jo zaključi obliv iz bele čokolade. Njena rahla tekstura in uravnoteženi okusi prinašajo pridih pomladi na vašo mizo.

Pletenica lešnik-čokolada

Njihova pletenica, ki s svojo voljnostjo in mehkobo spominja na domače pekovsko mojstrstvo, je razkošje arom in tekstur. Ta božansko mehka in sočna sladica je bogato nadevana s polnilom iz pravih lešnikov in kakovostne čokolade.  

Café Central Portorož s svojo ponudbo ustvarja most med tradicionalnimi velikonočnimi simboli in sodobnimi kulinaričnimi trendi.

V dnevih, ko imate nekaj več časa za bližnje, družino in prijatelje, si privoščite tudi sladko razvajanje, ki bo popestrilo praznično kosilo.

Čokoladna velikonočna jajca so na voljo od 21. marca dalje. Ostale sladice iz ponudbe pa od 23. marca do 1. aprila.

Več informacij na telefonski številki (05) 692 10 50 in spletni strani lifeclass.net.