SKOZI PREDOR MARKOVEC PIJAN DRVEL V NASPROTNO SMER: Mariborčan kazensko ovaden (VIDEO)

Kronika

V noči na nedeljo se je v predoru Markovec odvil izredno nevaren prizor, ki pa k sreči ni imel tragičnih posledic. Koprski policisti so ob 4.44 prejeli več klicev o vožnji vozila v nasprotno smer.

Nevarno početje voznika, ki je skozi predor Markovec vozil v nasprotno smer, je posnela tudi ena izmed uporabnic Facebooka.

Policisti so na izolski strani tunela Markovec izsledili in zaustavili osebni avtomobil Renault clio, ki ga je vozil 28-letni voznik iz Maribora. Vozniku je bil odrejen alkotest, ki je pokazal rezultat 0,78 mg/l.

Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo, mu odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo podana tudi kazenska ovadba zaradi storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Za to kaznivo dejanje je zagrožena denarna kazen ali zapor do treh let, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Objavil/a Sheyla Zlatić dne Sobota, 29. avgust 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  31 .08. 2020 ob  18: 00
Toliko pišete o tem kako je lepo,ker so z boni nekateri prvič videli morje.Ta fantina je porabil bon in bo sedaj videl Marijo,ker ga bojo olupili do kosti.
E ta sezona,....
Še dobro,da smo preživeli.
Danjel |  31 .08. 2020 ob  15: 47
ma povejte mi kaj dela tej mladini... Ma noben od nas v 90ih ni takih delal.. še manj pa 80,70,60,50,40 itd. .. Kaj je šlo narobe? V nasprotno smer, pijan ko žolna, ČEZ PREDOR. To je neka psihična bolezen drugače si nevem razložit.
choco |  31 .08. 2020 ob  10: 00
-1
...je pozabil voucher na recepciji.