SEKS POLOŽAJI ZA MANJ OBDARJENE: Da boste lahko kar najbolje izkoristili tisto, kar imate

Trendi

Zelo verjetno je vsak moški kdaj pomislil na velikost svojega penisa, natančneje na to, ali je njegov korenjak dovolj velik. Ko pa tovrstne skrbi postanejo prekomerne, se lahko izrazijo kot "sindrom majhnega penisa". Če se občasno vprašate, ali ste dovolj obdarjeni, ne skrbite, niste edini. Če pa se zavedate, da imate majhen penis in želite izboljšati spolnost, obstajajo seks položaji, ki bodo vašo tehniko dvignili na višjo raven.

Misijonski položaj

Spremenjen misijonski položaj se nanaša na poseben slog seksa, ki lahko pomaga tistim z manjšim penisom od povprečnega. Začne se z običajnim misijonarskim položajem, z moškim zgoraj in med ženskimi nogami. Po več prodorih naj ženska iztegne noge. Potem lahko moški položi kolena na obe strani njenega telesa. Ta poza ima pravzaprav več prednosti, ki vključujejo tesnejši oprijem, drsenje penisa gor in dol ter večji pritisk na ščegetavček.

Kavbojski položaj

Položaj "cowgirl" spada med najbolj priljubljene položaje za seks. Moški leži na hrbtu, ženska pa spleza nanj. Kavbojski položaj ženski omogoča nadzor nad kotom in globino penetracije, zato lahko poskrbi za še več užitka. Preklopite lahko na kavbojsko čepenje, kar omogoča globoko penetracijo, ročno stimulacijo klitorisa in stimulacijo točke G ali Grafenbergove točke, ki je nadvse občutljivo območje na sprednjem delu vaginalne stene.

Pasji položaj

Seks v pozi psa je odličen za kreativnost, kar je pomembno, ko gre za seks položaje za moške z majhnimi penisi. Ženska naj se spusti na roke in kolena s široko razširjenimi nogami. Če drži noge skupaj, penis ne bo mogel prodreti tako globoko. V tem primeru prosite žensko, naj razširi kolena, ker ji na ta način lahko omogočite boljši užitek.

Analni seks

Pri analnem spolnem odnosu gre za spolno občevanje, v katerem moški vstavi svoj penis v stanju erekcije v žensko danko preko zadnjika. Vstavitev spolnega pripomočka oziroma drugega predmeta, prsta ali pesti v danko ali draženje zadnjika z jezikom se ne šteje k analnemu seksu, marveč med analne spolne prakse. Precej žensk pri analnem seksu preferira majhen penis, saj jim velik korenjak lahko povzroči bolečine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija