IGRIŠČE V SV. PETRU DOBILO NOVO RAZSVETLJAVO: Piranska občina bo odslej plačevala tudi položnice (FOTO)

Piran

Piranska občina je v Sv. Petru naročila izdelavo nove osvetlitve in drugih instalacijskih del. Obstoječe kandelabre so predelali in nanje namestili nove reflektorje. Športno igrišče tako ne bo več samevalo v temi.

Kot je na svojem Facebook profilu zapisal piranski župan Andrej Korenika, ga pogosto zmoti podcenjevanje pomena športne infrastrukture za kakovost življenja v skupnosti. "Igrišča namreč niso namenjena le telesni dejavnosti in igri, ampak so prostor, ki omogoča zdravo odraščanje, druženje in krepitev odnosov med nami," je prepričan. Zato je pomembno, da so igrišča dostopna in urejena.

Ker je igrišče v Sv. Petru v mraku samevalo, so se na piranski občini odločili, da ga uredijo. Za izdelavo nove osvetlitve in druga instalacijska dela so odšteli 21.936,61 evra z davkom.

Podjetje Elektroda je predelalo obstoječe kandelabre in nanje namestilo dvanajst novih LED reflektorjev. Občina bo odslej plačevala tudi položnice za elektriko, ki jo bodo porabili reflektorji.

Piranska občina načrtuje v prihodnosti urediti tudi notranjost in zunanje površine OŠ Sv. Peter.

????Nova osvetlitev športnega igrišča v Sv. Petru❤️ ????‍♂️⛹️‍♂️Priznati moram, da me včasih precej zmoti podcenjevanje...

Objavil/a Andrej Korenika dne Ponedeljek, 6. maj 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija