ŠE TRETJI PADEC V DVEH DNEH: Motoristko s tehničnim posegom rešili sežanski gasilci (FOTO)

Kronika

Minuli vikend so se na naših cestah zgodile tri prometne nesreče, v katere so bili udeleženi motoristi. Zadnja, o kateri poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, se je zgodila v nedeljo ob 16.32 pri Ponikvah v občini Sežana. Pri padcu z motorjem se je poškodovala motoristka.

Gasilci ZGRS Sežana so požarno in naletno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili motoristko ter nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe reševalcem NMP Sežana. Ti so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v bolnišnico v Šempeter na nadaljnje zdravljenje, poroča uprava.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, je 26-letna motoristka vozila od Štorij proti Štanjelu, kjer je v ostrem desnem ovinku zapeljala na drugo stran vozišča in trčila v nasproti vozeče vozilo, ki ga je peljal 72-letni voznik. Zatem je drsela po vozišču in trčila še v nasproti vozeč osebni avto, ki ga je vozila 40-letna voznica. Motoristka se je v nesreči poškodovala. Cesta je bila zaprta do 17.55.

O preostalih dveh nesrečah, obe sta se končali s smrtnim izidom, smo že pisali. V soboto je izven naselja Čeplje 26-letni motorist padel in trčil v osebno vozilo, ki ga je pravilno vozil voznik iz Sežane. 26-letnik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

V nedeljo pa je v prometni nesreči na območju Lovrenca na Dravskem polju življenje izgubil 31-letni motorist. Kot so danes sporočili z Generalne policijske uprave, se je nesreča zgodila, ko je voznik motornega kolesa izven naselja Župečja vas v ostrem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču, nato pa trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki je stalo na vozišču. Motorno kolo je nato trčilo še v osebno vozilo, ki je vozilo v nasprotni smeri. Voznik motornega kolesa je bil v nesreči tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl, piše STA.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija